Godmorgon min sol!

God morgon min sol
tänk om jag kunde se allt det
som bara du kan se
då visste jag Allt det du vet
om vad som händer med oss båda
i en morgondag, om du stannar kvar

Jag vill ha fredag idag!! Och guess what, det är fredag idag! Efter allt som varit och allt som är knepigt och konstigt, så har vi bestämt att helgen ska bli helt otrolig! Vi ska göra allt det som vi någonsin drömt om att göra, klämma in det på en och samma helg för att kunna minnas den som den roligaste någonsin. Japp, det är det jag förväntar mig! Inga höga förväntningar alls, jag vet.

Nu vankas tvagning av min ack så smutsiga kropp! Peace out, A-town!


YES!

Ikväll agerade jag utan tanke i ren chock och förvåning. Det vill säga, det blev ingen storvinst som var värt att fira med ett långt och högt utrop. Däremot tycker jag personligen att jag vann lika mycket, om inte mer ändå. Svårtolkat visst, men nån måtta fåre va!

Film nu. peace!

So fresh, so clean!

Dagens stora "to do" gick av stapeln, jag städade mitt rum efter flera veckors tvekande och orkeslöshet. Idag hände det, och nu sitter jag här och avnjuter med ljus och hela köret. Jag ska bjuda er på två bilder från mitt nystädade rum. Inte för att det kanske visar exakt hur städat det är, men imagine people, imagine!
1-0 till Emelie!

Det börjar på riktigt klia i en när man sitter och ser såna här saker. Vart är all dans? Inte med mig i alla fall. Vi måste göra någonting åt saken känner jag! Det här är fruktansvärt bra, njut människor!

För övrigt så vann jag min såkallade maktkamp idag, vilket resulterade i ett högt och spontant "YEEEEEEESS YES, JAG VANN!!" utrop i ren matilda anda! Men det är faktiskt exakt så man känner. Och det är egentligen helt sjukt, men man kan ju ingenting annat än erkänna att så är det. Men nu tänker jag inte bry mig om att det är sjukt, utan endast glädjas åt vinsten! Jag vann, det gjorde jag ! Idag är jag en vinnare! Jag hoppas det fortsätter i den stilen.
someday you will find me

Det är lite suspekt ändå, det mesta. Jag har suttit här sen i lördags och försökt skriva något för att jag faktiskt tycker att det är ganska underhållande. Men jag har pratat om det här förut, ((för er som hört mig uttrycka mig skriftligt förr)) ibland kommer jag till ett skede då jag inte klarar av att skriva ett nytt inlägg för att det senaste på något sätt vill vara det sista, det nyaste. Även om lördagen på ett vis var en pest, så var det samtidigt en av dom finaste stunder jag haft på länge. Vi har en förmåga att skratta oss till döds i varandras sällskap, och lördagen tog det mesta. Moments ni vet, det var ett!

Efter det har det bara gått utför. Idag vaknade jag till liv igen. Men så fort man gör det, går man in i trans igen. Varför kan man inte bara tappa hoppet? Det låter ju förjävligt, men så är det. Hopp brukar resultera i ett fall. Vi gillar inte fall. Jag är lite less på studsbollseffekten. Redan, säger ni? Jag vill säga att höjden minskar, effekten blir att bollen inte slår i marken lika hårt. Vi har lurat systemet! Problemet igår var nog höjden tidigare. För att va positiv; hårt slag, bra ansats, högre höjd nu!

Nu ska jag lyssna på fina Oasis lite mer!

Where were you while we were gettin high?


Jag ska supa bort den här dagen ur mitt liv!

Jag finner inte ord att beskriva denna skit. Jag säger bara; tur att jag har så underbara vänner som får en att skratta tills det hugger i hjärtat. Annars hade detta nog blivit mitt slut, min sista hållplats så att säga. När ska man inse vilket jävla stolpskott man är? Nej, detta får bli det sista av mitt gamla liv. Nu tar vi nya tag emelie! Åter igen, älskade älskade älskade vänner som faktiskt inte är mindre än underbara. Att vara bakis med dessa människor är lika underbart varje gång, helt otroligt! Jag joinar chris, jag ska lägga mig och gråta i fosterställning i duschen. Up in this bitch! 

NU TAR VI NYA TAG, SOPA SKITEN UNDER MATTAN. detta var det sista ältanet emelie.

spa a la empa

Ikväll ska jag och matilda ha en spakväll i all sin ära! Det gäller att vara fit for fight för helgen så att säga! Detta kommer bli otroligt, som jennifer skulle sagt! Och för att förstöra den fina positiva inledningen på detta så ska jag berätta hur fruktansvärt irriterad jag är över att internet på min dator vägrar fungera. Trots att jag kan sitta vid mammas dator så är det inte samma sak som att sitta vid sin egen snigel. I want you back! Så är det!

Nu, lite ghetto gospel i väntan på Matilda !

den såkallade dräkten.

Förresten måste jag bara få citera min kära släkting som berättade detta ett flertal gånger för mig ikväll.

Han står 3 meter ifrån två poliser som försöker ta ifrån han en vinflaska;

"Ett, ni har dräkt på er.
Två, jag står en bit ifrån er.
Tre, jag kan springa ganska snabbt."

Det var nu vi började disskutera detta med dräkt. Uniform, dräkt, overall.. Det är lite suspekt?
Dräkt ger nog inget skrytigt intryck i alla fall!

we run la

Jag säger bara: jag har en kompis som precis som jag har dom för tillfället sämsta förutsättningarna för att vilja fortsätta le och skratta. Vore det inte för henne skulle jag nog inte med tanke på omständigheterna kunna sitta här en onsdagsnatt i blåa shorts och skratta inombords ((eller som hon väljer att säga, inomhus)). Vore det innan jag träffade henne så skulle jag förmodligen vrida mig i ältande just nu, men för tillfället, ingenting. Jag kunde inte bry mig mindre. Det är så vi har blivit, det är så vi lever. Vi uppmuntrar varandra att inte bry oss, och tro det eller ej, det hjälper. Det hjälper mot allt! Så fort det går dåligt tar vi ett kliv tillbaka, skrattar åt oss själva och tar nya tag!


shine

Det är helt otroligt, helt otroligt hur det händer saker. Mot alla odds, mot alla om och men så blir det tillslut faktiskt precis så som man förutspått. Finns det någon utanför egot man egentligen kan lita på? Jag tror fan inte det.

Eller när allt kommer omkring, jo det gör det. Det finns personer som man kan spotta i ansiktet, slänga onödiga ord över, veva slag mot, men dom står ändå kvar. Men kanske, kanske beror det på att allt går rakt fram, inte förbi, inte bakom ryggen, eller över, utan rakt fram och träffar dom i ansiktet. Även om det blir hårt ibland så är det alltid sanning om allting, tillit. Det är såna som får mig att vilja fortsätta se solljus och älska livet istället för ett negativare alternativ.

Jag står här, naken som en soldat i snöstorm. Hela dan, varje dag.

hurtful

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart, I apologize

Jag har nästan inte landat efter helgen riktigt. Känns nästan som att jag har tappat bort någonting, sen kommer jag på att det är Matilda. Och svininfluensan verkar ligga nära till hands för den tjejen. Egentligen borde jag passa mig, men jag tror det är för sent anyway, har nog samma bakterieflora trots allt. Lite internt nu  förlåt, men det är nästan så att jag skulle kunna ta hennes finger om hon skulle skära av sig det och lägga under min tunga.

Låt mig presentera. Svårtolkad, svårjobbad, knepig, svår över lag.
Let me see you put your ass into it, for once.


mäklarproffsen AB

Lauryn baby use your head, but instead I choose to use my heart..

Idag kan vi verkligen säga psykisk motvind, cykla med spöregnet i ögonen. Vad gör man inte för att få sig något ätbart kan man väl säga. Lite Kjell och Jennifer på detta och vi har kvällen!

Förresten så måste jag påpeka hur roligt det är med vänner som man aldrig trodde skulle komma till det stadiet att man verkligen pratar med dom om saker, sen gör dom det ändå tillslut av någon märklig anledning. Det är i alla fall härligt med såna människor. Skönt med såna som inte misstolkar vibbar, skönt med såna som tar emot det man öser över dom, skönt med såna som hänger kvar, skönt med såna som inte skräms av öppenhet. Inga konstigheter, inga knepigheter. Hej tummen upp, ända upp i taket!

helt oprovocerad bild, på tal om ingenting..


friday nightLåt mig introducera er för tre av mina finaste!!
Jag sa åt dom att posa, and so they did! Ni ser ju själva vilken otrolig cred alla borde få för insatsen. Går in för uppdraget stenhårt så att säga. Chiiiiiccks och fred ut !

jiggyjiggy


saturday night fever

Igår dansade jag, för första gången på flera flera flera flera veckor! Det var otroligt, det var det faktiskt! Och på dansgolvet mötte jag såklart min konstant dansande vän, du vet vem du är! Annars så är det trevligt att bli väckt av en galen man som kommer in och skriker på en, klockan alldeles för tidigt för en emelie. Det är då man bjuder på en "gå och häng diiiiiiiig!!!!" istället för ett glatt "godmorgon på dig med". Man får det man förtjänar helt enkelt.

Idag är en ny dag, vi välkomnar den nu med öppna armar! Nu kallar husmor matilda, det är dags för städning!


!

Det är ganska härligt trots allt att jag nästan kan säga att jag har två eller tre boenden. Det är som bara att växla mellan dom, och tordag-söndag denna vecka är det grubbe/rödäng som gäller. Det har och lär nog bli fabulous! För med en matilda i min hand och andra vänner i vårt sällskap så kan det väl ändå inte slå helt fel! Nej, just det.

Idag taggar vi att betta på hästar och ha fruktansvärt roligt sålänge vi orkar med och lite längre.

nått och jobba med!

Alltså det är helt otroligt, helt otroligt! När man väl ska prata engelska så klistrar sig tungan nästan i gommen. Dock var det väl kanske inte största anledningen till att jag inte valde den sociala sidan hos mig idag när jag hade chansen. Det är kanske inte så att man vill bli kompis med någon på bussen varenda gång faktiskt! Jag säger som Vilma i mäklarna.. Det är otroligt, heeelt otrooligt!

En annan otrolig sak ;

Lauryn Hill feat Carlos Santana - To zion.

Sen måste jag önska Moisture lycka till imorgon, första dagen på hennes nya otroliga jobb. Jag hoppas du kommer hem levande och att du får en oförglömlig dag, Ha! sen ska jag hjälpa dig smälta allt i helgen, det har du mitt ord på.

I'm the one who wants to be with you!

Rödäng, en stillsam och vacker liten plats på jorden, i Sverige, i Umeå. Vacker tills solen gick ner, stillsam sålänge det bara är jag och matilda i huset, och liten i jämförelse med större ställen. Pizza verkar vara what's up, och coca cola zero dissas hårt och länge.

Förresten så måste jag berätta att jag har sovit hela natten i sällskap med en otroligt fin amstaff. Ni kanske inte förstår det otroliga i detta, därför berättar jag det för er. Vi delade säng ((eller egentligen soffa för att vara nogrann)) och hon agerade min huvudkudde. Jag vaknade utan några krämpor, ingen astma, inga uppsvullna ögon, ingen snorig näsa osv osv.. Jag kände inte av någonting alls, utom lycka. Detta innebär nämligen att en Rottweiler kommer bli min nästa stora införskaffning här i livet! Det finns hopp, jag är inte allergisk. Jag är kapabel till att bli rottweilerägaren jag alltid drömt om ((eller kanske amstaff, det får tiden utvisa!)) Wohoo, living the motherfucking dream baby!

Peace

Rebeca har ett fint hus, goda korvar och trevliga vänner ((alltså mina))! Vi älskar livet med vissa undantag, men dom köper vi! Hoppas ni älskar att leva lika mycket som vi! och vi har världens bästa vänner. Och med vi menar jag mig själv och mitt bihang ((som hon kallar mig mig)), Matilda! Pz!

Oroa dig inte.

Om möjligt, försök hitta en bättre textrad. Ännu en gång..

Har druckit alldeles för mycket så den står inte upp
och vi kan göra det bejbi tills solen går upp!

Nu, off to Rebecas place!
....men lämnar er aldrig mera som 2pac, jag är tillbaka som Rusiak!

dekadens

Jag är en fruktansvärt märklig prick när det väl kommer omkring. Jag tror aldrig jag insett hur mycket jag faktiskt undviker situationer med för mycket känslor och hets. Jag stänger helst av allt in mig i ett rum med min egen musik som enda ljudkälla när det rör sig om lite mer intenvisa konversationer och liknande. Sen kan jag dock sitta där och klura på saken i flera timmar för mig själv om det skulle behövas. Är jag sedan tvungen att delta i en sådan situation och måste vara med och disskutera krävs timmar av ensamsamhet och stillhet efteråt för att smälta det. Detta måste jag bra påpeka, betyder dock inte att jag är okapabel till att vara social på en mer normal nivå. Det är bara någonting med så mycket liv som får mig att backa några steg bakåt och längta efter ensamhet och framför allt lugn. Ensamvarg, vem var det vi pratade om egentligen?

kiss me thru the phone

See you when I get home.. nanana..

Matildas ikväll, grubbe för första gången på hmm.. en vecka kanske! Det blir säkert great! Och annars så vet jag inte vad jag skulle kunna berätta som är av värde för någon alls. Idag har jag återgått till det normala livet så att säga. Jag känner mest för att gå runt i huset och sjunga dagarna i ända, är dock lite skeptisk mot att andra ska få njuta av mina fagra toner.

No man, nu ska jag dratta. Detta håller inte längre. Have fun!

hon kommer med solsken till mig

Jag måste erkänna att det känns underbart just nu! Jag har i mitt huvud tänkt det mer som att Matilda inte existerat än att hon har varit borta. Det är nu hon har återuppstått, och det var ungefär som att få tillbaka sin högra hand, vänstra fot eller halva ryggrad. Fabulous! Med andra ord, livet är underbart och ingenting kan få mig på dåligt humör nu! Beat that mister!


hangover

Det är dags för någonting nytt! När det gamla inte fungerar längre, ta nya tag!

Jag önskar att man kunde vara sådär, lite Kjell Bergkvist liksom. Men av någon anledning så är man ju halvt manodepressiv och utgår från någon annan strategi som inte kan klassas som någonting annat än totalt misslyckande. Vad som egentligen sas och inte sas igår är lite diffust, och något ännu mer diffust är vad jag egentligen ska ta mig till idag. Varför blir man aldrig bättre på att hantera såna här situationer? Då man helst av allt känner för att gå under jorden. Fast det största frågetecknet är ändå hur vissa människor är uppbyggda. Både rent anatomiskt då, men framförallt tankemässigt!

Men med självförtroendet i topp säger jag, good luck chuck!

forsberg

Kanske är det så att Jennifer är den finaste ersbodare som finns. Igår bjöd hon mig på gourmetmiddag + nattemat och så mycket mer. Kan vara så att vi åt för tre dagar på en kväll. Det var i alla fall en mysig kväll på hinkstigen ((enligt jennifer, hinkgränd enligt hennes mamma eftersom hinkstigen låter så nedvärderande)). Besök från storebror forsberg, jordgubbar med finanina osv.

Ikväll vankas också jennifers sällskap och det är inte fy skam! Vi får se hur denna otroliga kväll kan sluta!

Oldschool...22.22, make a wish!

Ibland är det mycket. Nu är det mycket. Fast samtidigt väldigt lite. Ingenting som händer, och det gör mig frustrerad! Jag underhåller mig dagligen med träning på tenton i överflöd. Jag kände idag att dans skulle vara mer än perfekt för mitt behov just nu. Träning är träning, men dans är också dans. Man måste få ur sig mer ibland.

Och ja, snälla jag skulle vilja att det bara går framåt nu. Annars bannar jag mig själv för mitt misstag. Lovade mig själv, höll det inte, men då kan väl i alla fall impulsen hålla? Allt annat skulle ju faktiskt vara förjävligt!

So I had a drink, cause it helped me think..


!!!!!!

Alltså jag håller på att bli tokig! Det finns ingenting som är värre än vad dom har börjat med på youtube! Varför ska dom ta bort precis alla klipp som finns!? Speciellt utsatt verkar so you think you can dance-klippen vara, och det är något som får mig att vilja slåss. Jag sitter och andas i en påse för tillfället, det är helt otroligt! Jag vill skrika rätt ut nu, men det gör jag inte för jag håller min vrede inom mig! Varför ska det vara så svårt att låta klippen bara vara, hur farligt är det att låta folk se dansklipp!? Åhhhh, irritationen stiger mig åt huvudet. Jag ska byta om och gå upp på tenton nu och lugna ner mig bland annat.

Jag måste andas ut, har sprungit landet runt
Adfådd på dansgolv men jag lovar jag hade kul
!
Det kommer mera för vi lever fredag hela månan!

cause i'm a hiphoper, yes i am.

Solen har återuppstått efter två dagar. Det är fabulous. Jennifer är min kväll, min dag, min morgon. Ikväll står det mellan lillördag och bachelorette. Tufft val. However, vi är lite sugna på att schoppa, så jag bjuder på lite upptempo!

Har druckit alldeles för mycket så den står inte upp
och vi kan göra det bejbi tills solen går upp!!!!

..

Give me a call, I miss you.
You know I really dooo!


Jag tycker att Matilda Jönsson kan pallra sig hemmåt nu. Det känns som att det var en månad sen jag såg henne, även om verkligheten är lite annorlunda. You get the point. Och sen så är det som lite tomt, jag tänker alldeles för mycket men ändå har jag ingenting att säga. Bara tomt. Jag undrar om det är dags för mig att fara ut och resa. Lämna det här för ett tag...

There's nothin' I wont do to have you next to me, but all I do is lettin you dooown! (lettin you down!)

Det är såhär vi muntrar upp oss själva. Sätter på en låt som går att sjunga jävel till. Det funkar, jag lovar!

tugga jenka

Jag har sagt det förut, jag säger det igen. Jag och jennifer är inte nyttiga för varandra. Vad gjorde vi igår ens? Jag har inte en uns aning alltså. Men med mycket skratt och konstigheter så kan jag ändå inte klaga. Hon är första klass!

Sitter i pyjamas och äter jordgubbar och dricker mjölk. Det ösregnar utanför fönstret. Jag älskar regn idag, filmdag av rang. Lovely. Ska se om mitt häng är på så kanske man kan kalla sig lite påhittig i alla fall!

"men du kan ju byta!"

Stan i regnet med Jennifer idag. Vi är fan inte bra för varandra. Jag tror radarparet framför oss på bussen samtycker. Satt och flåsade dom i nacken mest hela tiden. Medans dom satt med blicken djupt in i varandras ögon och drömde om varandra så satt vi och öste skratt bakom dom. Romantiskt, ja jo det kan nog tänkas.

Ibland ska man nog låta saker vara bara. Låta det som vill sker bara ske. Är det tänkt att det ska bli på ett sätt så blir det så med tiden, som sofia brukade säga till mig back in the days. Vill styra, men det går inte. Släpp. In one way, things are gonna be okay.

Hangover

Igår - Hangover på bio med Jennifer. Kalasbra! Både filmen och det troligen bästa sällskapet att se den med också. Trots att vi kanske var värst i salongen på att skratta, när ingen annan skrattade satt vi själva med tårar längs kinderna av skratt. Den var i alla fall bra, 5 toasters!

Idag - Bara för mycket. Träna träna träna träna träna. Jag börjar förstå en och en annan person, det är den bästa terapin. Sanning och endast sanning.

Imorgon - Vem bryr sig om framtiden? Jag hatar även listor, det här fungerar inte. Jag har tappat det. fan.

saknas ; höger hjärnhalva! Come here honey.

thank god it's friday

Igår var en trevlig kväll på många sätt och vis, om än jag mer än gärna hade skippat vissa saker. Men det är sånt man får räkna med i livet. Det är i alla fall inte ofta jag, kajsa & sofia är ute tillsammans vilket suger. Men igår var det the happenin' och det var great! Lite pics nu..

Och just det, innan bilderna. GRATTIS till Rebeca som fyller stora 18 idag !!!! Hoppas du får en asbra dag!
Tompan Ledde

Jag blev väckt och uppdragen ut på bettnes imorse, klockan för-tidigt-om-du-gick-och-la-dig-klockan-sex. Men det var faktiskt när jag återkom till livet fabulous, och det säger jag av hela mitt hjärta. För en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig.... Sen fick jag träffa världens gulligaste tjej, Matildas nånting invecklade släkting i 1års åldern. Har nog aldrig beskådat såna söta ögon. Det ledde oss in på ett samtal om hur man själv måste göra för att få en sån söt unge! Spännande.

Kanske man ska tvätta bort sanden i trosorna osv efter stranden ändå. Så jag kommer mig ut på en promenad med Kajsa innan solen slocknar!

gnatande och tjatande

En betungande känsla av sorg har beslagtagit mitt hjärta hela dagen och kan fortfarande inte släppa. Nämen allvarligt skojjat, jag måste nog upp på tenton imorgon och bekämpa den på det bästa sättet som finns, ansträngning. Det kanske går över om jag har tur. Varför är jag en sån överanalyserare? Och så är jag nog lite långsint (jag erkänner), jag kan inte riktigt släppa saker i första taget. Så då biter det mig i hjärnbalken istället, om och om igen tills jag funderar på om jag är skadad. Träna bort tankarna, det är min plan, det brukar fungera.

Nu, en bild på mig och min fina lillebror från stundenten som jag ramlade över precis. Pappa står som vanligt bakom fotot! Men jag lånar bara litegrann.


Sytycd.

So you think you can dance-kväll med Kajsa i all sin ära! Det är något speciellt med dom här kvällarna. Såna här kvällar då man samlas för att dela en upplevelse. Det är aldrig lika kul att se själv, man måste få dela med sig av sina känslor och åsikter om alla. Dessutom hann jag med att lura ut Kajsa i solskenet för lite fotografering. Kan aldrig slå fel att vara lite kreativ.
RSS 2.0