goodbye my lover

Jag har igår skickat mitt älskade barn på sommarkollo, jag är alltså hundlös några veckor. Jag hörde redan igår hennes steg i trappan om än hon inte springer i den. Konstigt det där. Omställningen går inte riktigt in. Jag vet inte riktigt om jag psykiskt förberedd på det här, men jag får väl åka upp till skogs och kramas med henne inom sin tid.

Idag har jag guidat mormor genom ersboda till Obs. Jag införskaffade lite nödvändigheter. Sånt är jobbigt, det kostar pengar men är inte på något sätt roligt att köpa ändå. Men nu är det gjort. Bra emelie!


Det är ingen vanlig dag!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag för det är MATILDAS födelsedag!
HURRA HURRA HURRA!!!!


Det är nästan tradition och lag på att jag måste hylla mina fina kompisar när dom fyller år. Därav kan jag såklart inte skippa min bästa och finaste Matilda. Hon har övergått till 19års ålder idag och kan räknas in i min krets igen. Välkommen! Det kanske inte alltid märks att jag tycker med tanke på omständigheterna, men du är en pärla Moisture. Det finns endast hat byggt på kärlek. Obryddhet betyder omtanke, skrik och slagsmål betyder kärlek, glåpord betyder fina smeknamn, när man slänger på luren i örat på någon betyder det att man ringer upp. Det är så, du vet vad jag menar. Idag får man köra på interna saker, för idag är det Matildas dag. Det här är till dig! CONGRAAAATTTZ HONEY !!!!!


Sally can wait, she knows it's to late as we're walkin on by..

En kväll med matilda, en picknick för två bakom grubbeskolan. Det är inte varje dag. Fast när jag tänker efter, nästan.. Räknar man bort myggen så var det great, och det misslyckade olivköpet! Oliver ska smaka oliver, inte punchrulle. Och därmed basta!  

Imorgon fyller matilda år, plus mamma som har sin riktiga födelsedag imorgon om än vi firade i lördags! Det är bäst att börja sova om jag ska hinna med allt. Jag blir nästan stressad! Måste lugna ner mig med en fin bild från ett fint obbolabesök med matilda i onsdags..


På återseende

Igår var det många ansikten hit och dit. En del lyckselebor var här. Det var såna där möten ni vet, personer ni har kännt sen ni föddes, men inte har träffat på flera år. Det berör, om än det låter fjantigt att säga så. Jag blev nästan matt efteråt, endast på grund av att jag insåg hur mycket fint folk jag växte upp med som jag sedan har tappat bort. Tråkigt! Det var i alla fall kul att se att dom lever.

Eftersom min kamera och jag inte har samverkat så bra när det gäller att lägga in korten på datorn så lånar jag en bild som pappa har tagit på en old friend. Min första kompis, min bästa kompis under mina år i Lycksele. Som hans mamma sa "Christian tog som hand om dig när ni var små", och det tackar jag för! Det var alltså han jag hängde med från det att vi föddes! På bild även hans lillasyster. Den här vännen och hans fina föräldrar fick jag träffa en sväng igår, yeeay!


ingenting vettigt.

Tankekraft, snurrar i hundraåttio, försöker fånga någonting, omöjligt.
Hoppas, tror, inbillar, sen nästan säker. Borta igen, tvekan.
Runt runt i hundraåttio. Vill att det ska vara rätt. Det är inte lätt.
Det blir lättare igen sen, så är det va. Jag tror det.

Jag försökte mig på att skriva något vettigt, något förståeligt. Men det går inte, det blir bara ord. Det blir bara skit. För mycket att tänka på, har alltid varit en funderare. Varför inte bara släppa och se vad som händer. Nej, ska såklart fundera och försöka lista ut något som kanske inte ens existerar. Varför? Född i oxens tecken, det hjälper inte. Det är bara skit. Håll tummarna, det går inte styra andra. Alla bestämmer själv, vänta på svar och ta det då. Går ingenting, gör annat, tänk på annat. Det löser sig, det gör det alltid. Det har varit värre, den sanningen finns och den är medveten. Ändå känns den inte. Kanske är lika ändå. Tveksamma, sen sist. Tiden får utvisaNasdaqbörsen har stigit med 2 procent

Nu skriver jag på mitt sista inlägg med jag kunde inte bry mig mindre som rubrik. Det innebär att jag babblat bort en hel låt. Spännande. Sol ute, sol inne, sol i sinne blablabla, det är i alla fall sol idag igen! Lovely.

Igår var en trevlig kväll med jennifer och andra, spännande. Ibland inser jag dock att det är inte bara jag som är ett stöd för Matilda, utan även tvärtom. dvs.. Kom hem nu camparn! Vi brukar hjälpa varandra att tänka klart, det kan ofta bli problematik om man inte har med sig halva hjärnan, så att säga. Men snart är jag fullbordad igen.
Nu ska jag återkomma till livet och förbereda mig för 40-års fest med mamma som födelsedagsbarn. Har man tur får man kanske träffa en eller annan barndomsvän också! Yeay!

Jag kunde inte bry mig mindre

Solen är min bästa vän skulle jag i princip kunna säga utan att ljuga. Det är kanske lite tvivelaktigt med tanke på vilka andra som krigar om förstaplatsen, höhö. Men mitt budskap var i alla fall att få fram hur mycket jag älskar när det är soligt, och det antar jag att man förstod också. Looooovely! Det spelar nästan ingen roll att i princip alla i min omgivning är out of town när det bjuds på sån här otrolig värme. Jag njuter ändå!

Ikväll blir det en sommarkväll med jennifer först och främst!
 Kan det sluta dåligt? Näe, det kan det fan inte! Lär bli great!

Sen hoppas jag att the guys (+rebeca) in borlänge överlever och har askul. Och a tribute to Mr. Jackson!

She got a little taste and she wants more, some more. we run LA!


Vi toppar inte din lista, än sen?

En dag i obbola igår, en dag på bettnes idag. Jag citerar matilda "det känns som man lever lyxlivet när man ligger på stranden hela dagen och typ äter jordgubbar. vi har det ändå bra" Jo, vi har det ändå ganska bra. Synd bara att hon ska åka till min hemstad lycksele nu och campa(??). Lycksele är jättefint och sådär, men campa i lycksele. Jag förstår inte riktigt vad det är som lockar för turism? Jaja, hon får säkert jätteroligt!

Nattsuddet börjar gå över styr, min plan är att somna innan ett idag för att orka ta mig upp och hinna med fler soltimmar. Vilket var planen imorse också, men den sprack ju såklart. Jag ger det ett nytt försök! Så nu ska jag försöka varva ner och börja tänka sömniga tankar. Godnatt heter det nuförtiden vid det här klockslaget!

Jag kunde inte bry mig mindre

Jag kunde inte bry mig mindre... Men JOO, det kunde jag. Ikväll har jag troligen sett in my opinion, säsongens bästa dansare. Och jag rös hela hennes framträdande igenom, galet. Det är galet att en människa bara genom att röra på sig kan dra till sig så mycket uppmärksamhet och känslor, galet! Jag kan inte riktigt släppa det, vet inte om jag kommer kunna sova. Jag sitter bara och funderar på hur jag ska få se det igen när det inte finns på youtube. Jag ska lösa det, det måste jag!

Sen har jag sett programmet med min kära Londonvän Kajsa, mycket fint att träffa henne efter sisådär.. Ja, jag vet inte ens sist jag såg henne? Jag måste ju ha sett henne efter studenten va. Jaja, fint var det i alla fall! Fler dansare åt världen!

Imorgon har jag styrt upp att vi ska upp tidigt, så nu är det bäst för mig att jag sover så att jag kan fullfölja min egen plan! Godnatt världen.

Paris Hilton har skaffat sig silikon

Jag vet inte riktigt, men jag måste gå ut och gå en lång runda med Selma för att smälta hur bra vissa människor i denna värld är på att dansa. Det är helt galet, och jag älskar det! Samtidigt som man måste avundas dom för deras talang. Många i min omgivning förstår sig inte på dans på något sätt, påpekar konstant att dans inte är jobbigt alls och att alla kan dansa. Jag skulle vilja få dom att förstå, men jag tror inte att det går. Dom är inte upplysta, dom är inte "den ultimata människan", så är det bara. Det är helt enkelt synd för dom, och det är något dom får leva med. Jag säger bara, tråkigt för er kära vänner! Ni vet inte vad ni missar!

Nu ska jag och Selma ta oss en tur runt ersbodas ängar osv.

Jag kunde inte bry mig mindre

Jag säger det igen, vad är det med rea-ögonen? Varför tillåter man sig att köpa saker bara för att det är rea? Det är underligt, men vad gör man inte när man är ledig. Jag och Matilda lär nog vara Umeå innerstads mest aktiva besökare för tillfället. Men det går bra för oss nu, vi säger det i alla fall! Vi tar liksom igen att vi inte ska åka till peace and love som alla andra bubblare. Lite kul ska vi väl ändå få ha !

Nu bjuder jag på ett stycke lillasyster i dess renaste och finaste form!


Nej nej, ville inte, borde inte, skulle inte,

Jag måste bara innan jag sover säga GRATTIS till min fina pappa som fyller 40 år idag!! Jag hoppas att han har haft världens bästa dag, och vad jag har hört så låter det som att den har varit rätt så bra ! GRATTIS!

Jag kunde inte bry mig mindre

Jag förstår inte riktigt vad som händer i en människa när hon ((som jag så könslöst kallar människan)), går in i en butik med rea? Jag klagar ständigt på min dåliga ekonomi, ändå införskaffar jag mig glatt tre nya tröjor bara på grund av att dom är nedsatta till halva priset. Det jag inte tänker på är att det fortfarande dras pengar från mitt arma konto.. Men ibland får man synda, det får man. Eller hur? Håll med mig!

Skulle man aldrig synda skulle man troligen sluta som denna brud, klädlös på bettnes! Ha!


Jag undrar inte men vad står det på löpen idag

Jag har på senare tider, med vissa foton varit väldig seg på att lägga in dom på datorn osv.. Kan ha en del att göra med att jag har annat för mig, men i alla fall. Idag hände det, från i fredags, dvs. MIDSOMMAR! Yeey! Jag kan bara tala för mig själv, men jag hoppas ändå jag pratar för alla. Vi hade kul, vi hade det bra, och det kanske syns i bilderna. Jag hoppas på det!

Och Johan borde få en stor applåd för insatsen att styra upp allt detta!


Att Farmen-Robban söp sig full på sin födelsedag

Midsommar, sol, bad och David i kjol! Fabulous, ingenting annat än fabulous!


Tankarna vandrar och Jag funderar

Helgen har gått lite i en sån klang som rubriken. Jag vill så gärna hänga på Matildas tåg med ett internskämt som passar bättre än nånsin idag. Men jag ska försöka att hålla mig ifrån det, för ingen annan skulle tycka att det var annat än konstigt. Men det är lite "opp och ner, ner och opp.." . Jag önskar att man tänkte som en människa ibland och inte som ett rovdjur. Misstolka mig rätt.

Nu, dags för lite mer fundrationer över en kopp kaffe och lite musik.

Men allt jag kan komma fram till är att, jag kunde inte bry mig mindre

Alltså ibland finns det inte ord, ibland gör det faktiskt inte det. När det är som värst går saker inte lösas verbalt, detta har vi nu bevisat. Det är fruktansvärt, skratt eller gråt eller allt? Men samtidigt måste jag konstigt nog säga att det visar på kärlek. Hur jävligt kan man va mot sina närmaste?

Jag lägger mig gärna ner och dör

Kvällen skall spenderas med en såkallad gammal räv som en annan gammal räv kallade henne. Räven går under benämningen Sofia Sihlen och är fruktansvärt trevlig, så jag förstår att det kommer bli en trevlig kväll!

Morgondagen hoppas jag blir trevlig! Den halvgamla räven Matilda är alltid på hugget, vilket jag älskar! En relativt ny räv, Rebeca verkar också vara det. Det blir nog toppen, kanonkul! 5 toasters! Annars lägger jag mig nog ner och dör rent ut sagt..


Bara Jag slipper läsa Se & Hör

So you think you can dance började idag. Jag finner inga ord faktiskt. Dansabstinensen slår till, och håret reser sig på armarna om och om igen. Det är typiskt att det ska vara på sommaren då man inte dansar varenda dag i skolan.. Som jag dock inte kommer göra mer.. NEJ nu kommer jag in på tråkiga spår, nu bjuder jag på lite bilder från dagen istället!Jag undrar, undrar, Vill så jävla gärna veta vad som hänt vår kungafamilj

En faktiskt trevlig kväll med mina käraste igår, Matilda och Selma. Om än Selma var en liten pest imorse när vi var tre i sängen och en av de parterna låg och gnällde mest hela tiden, men det gick över efter en eller två promenader. Hon kompenserade med en fin promenad utan koppel på strandpromenaden senare, inge fy kisse där!

Midsommar om två dagar, är det inte då det vänder och blir mörkare och mörkare igen? Det är förjävligt. Jag vill inte låta som morfar, men det går för snabbt och snart är det fan höst igen! Äsch, som våran påhittade KOMAperson säger "carpe diem - fånga dagen, gör det!"

De är sånt som gör att man mår jättebra, som näringsliv och tipsresultat

Idag har jag både hunnit med att träna med Sofia och varit på obs m.m. med Jennifer. Effektiv dag när man är ledig!
Alla som inte jobbar är ledigaaaaaa!!!

Nu funderar jag starkt på att ta Selma i cykelkorgen till gubbe, ska se om det går att lösa.

Tja det är Herbert

När det är regn och pissväder brukar jag kolla på bilder från soligare dagar, men det får mig oftast bara att bli mer deppad över hur dåligt det är nu! Men i alla fall så inser jag att det har varit bra, och att det kommer bli bra igen så småningom. Jag hoppas bara på att midsommar inte regnar igen och att vi kan få en dag att lägga på minnet såsom så många dagar och kvällar denna vår! Håll tummarna!

Några fina bilder från i fredags visar på bättre väder och bättre tider.. Ni får se en eller två, resten får vara än så länge.

Och denna bild bjuder på Ture in action, han är alltid redo för bild, det hurrar vi för!
Har ni tänkt på hur mycket saker det är i ens omgivning som är så jävla ointressant

Jag har ikväll beskådat en dokumentär om människor som blir kär i föremål, exempelvis eiffeltornet, berlinmuren, staket, karuseller osv.. Det är dessutom inte bara så att de blir kära, de ska såklart dessutom ha sex med föremålet. Världen är full med människor med alla möjliga olika problem eller icket-problem, ingenting förvånar mig längre. Vem lägger sig och hånglar med en oljig undersida av en karusell liksom? Man trodde att dom inte fanns, men dom gör det, dom som gör såna saker!

Och sedan så hatar jag spotifyreklamerna!! Jag har berättat det för alla i min omgivning, men måste påpeka det igen. Varje gång någon börjar sjunga om halebop mitt i musiklyssnandet så får jag lust att slänga datorn genom fönstret! Men det gör jag inte, för jag håller min vrede inom mig!

Kom precis över denna bild som togs för cirkus 1½ månad sen. Festligt var det, impulsivt var det, spontant rakt igenom och det blev succé ut i fingerspetsarna!


Nasdaqbörsen har stigit med två procent

Har precis kommit in efter lite mer än en timmes promenad med Selma och Jennifer. Nu vet man att det är sommar säger jag. Och om inte Selma sover ostört till klockan tolv imorgon efter detta så blir jag fruktansvärt missnöjd. Det enda som suger lite är att när vi står vid "svängen" som vi kallar det, cyklar det förbi en man med en mcdonaldspåse i handen och sprider matlukt som får en att fundera på att promenera ner till stan endast för några pommes frites skull. Ungefär 30 sekunder innan detta pratade jag även om hur gott det skulle va med strips och vitlöksdipp, han spottade mig i ansiktet. Jag hoppas han står där imorgonnatt och vi kommer med påsen i högsta hugg. KARMA, KARMA heter det!

Imorgon börjar mitt nya liv, som min mamma skulle sagt det. Jag tänker var hurtig och träna på morgonen här framöver för att inte förstöra kvällarna då kanske någon har tid till att hitta på någonting. Så morgonmänniskor ((kanske tål att påpekas att morgon är det fram till klockan ett i min värld)), ni kommer inte se mig vid msn på morgonen utan på gymmet! So long !


Foto: Pappa

Jag kunde inte bry mig mindre

Det är nog dålig karma trots allt. Kajsa pratade om det förut men då gällde det någon annan. Jag känner att nu spottar det mig i ansiktet faktiskt. Varför tänker man inte direkt att man ska göra det som känns mest rätt? Men, vem orkar bry sig? När allt kommer omkring så är varenda liten sak så obetydlig.. Jag lever inte ens 100 år, och hur länge kommer jorden existera?

Vi toppar inte din lista, än sen?

Människor är till för att hatas. Jag längtar tills jag får träffa dig och berätta vilket svin du är, för det är precis vad du är. Andra människor är för högmodiga för sitt eget bästa, jag hoppas du inser vad du håller på med. Men man kan inte styra andra. Sen finns det ju trots allt vissa människor, som till skillnad mot dessa svin är helt underbara och finns där jämt och ständigt. Tid på dygnet spelar ingen roll, avstånd spelar ingen roll, dom bara finns där!

Men när det väl kommer till kritan så har man väl ändå bara sig själv att skylla på. Man ska aldrig lita på någon, men man är väl naiv som jag så många gånger på slutet fått höra.


Jag kunde inte bry mig mindre

Igår var en dag som bara kommer en gång i livet! Fruktansvärt, otroligt, oförglömligt roligt! Jag skulle gärna vrida tillbaka klockan och göra om dagen, om och om igen. Dock måste jag påpeka att jag kände mig en aning utstött när jag på grund av att jag är född i lycksele var den enda i klassen som inte fick teckningar som jag gjort när jag var liten ! Och jag vaknade imorse och insåg att jag faktiskt inte kommer ha min dansklass mer, att jag inte kommer höra Ingrid säga "sug igen hålen!" något mer, eller dela skåp med Matilda trots att vi inte rymms två i samma skåp egentligen! Det är lite sorgligt på ett sätt, samtidigt som det är fruktansvärt skönt också!

Nu, en rädsla för framtiden, en ovisshet. Både bra och dåligt. Men jag ska ta en dag i taget, njuta av ledighet och försöka hugga mina arbetande vänner när dom är lediga. Framförallt ska jag hålla i mina pengar och se hur länge jag klarar mig utan att gå under! Dessutom erbjöd min faster mig att betala inträdet till djurparken om hon fick följa med, det lät bra, så ett eller annat besök i Lycksele bör planeras in!

Och nej jag hade inte med mig kameran till Matilda på kvällen vilket sög! Men jag får lära av mina misstag, bara dumt att detta inträffar på studenten som inte lär komma igen! Men får försöka snylta på andras bilder!Paris Hilton har skaffat sig silikon

Oj, jag kom precis när jag satt och läste en blogg på ännu en sak som jag inte förstått riktigt än. Hur blev det såhär? Hur vågade jag, och vad händer? Det är nog för en lång tid framöver ett mysterium, men det går bra nu. Vad jag än håller på med för konstigheter så löser det sig, jag klarar mig i vilket väder som helst. Det har ännu inte öst ner vassa föremål från himlen, om än det kan verka så. Det som borde smärta har mest känts som ett hån och då finns inget annat än att skratta åt det. En svag röst finns fortfarande kvar inom mig, en stark känsla. Men jag lever, mer än nånsin tidigare. Den här sommaren ska bli fucking awesome!!

Jag kunde inte bry mig mindre

Alltså inte förrän precis NU har jag insett att studenten är imorgon och att jag är fruktansvärt taggad!! Imorgon ska bli en underbar dag, det har jag redan bestämt! Det är farligt att säga så, men jag har sparat mig till nu att tänka så. Har inte haft så höga förväntningar faktiskt tidigare. Men det kommer ÄGA!!

SMDN06!!!

Nej nej, ville inte, borde inte, skulle inte,

Idag har klassen för första gången slagit oss ner tillsammans och försökt styra upp denna student, otroligt spännande. Jag måste dock ((ta inte illa upp dear classmates)) att det känns lite överambitiöst med vissa saker, om jag fick bestämma skulle vi känna lugnet och bespara oss onödiga energiutsläpp. En tripp på staden och en sväng förbi grubbe ikväll har förgyllt min dag. Matildahäng, utan annat sällskap för första gången på ett tag känns det som. Fuktansvärt roligt! Kvällen slutade upp med Frank och KOMAfilmen. Nostalgi ut i fingerspetsarna, jag vet inte om detta är rätt sätt att avsluta dessa tre år? Nu kommer jag ta studenten med en liten klump i magen över vad jag lämnar istället för enbart lycka!Ms.Frank in town today.

Jag kunde inte bry mig mindre

Det är typiskt att jag ska bli pigg och fruktansvärt speedad klockan halv tolv på kvällen då dom flesta andra i min omgivning ska gå och lägga sig eftersom dom har jobb att sköta tidigt på morgonen.. Min dygnsrythm behöver en omställning, snart kommer det gå riktigt mycket utför känner jag. När alla andra börjar jobba kommer jag börja sitta vaken hela natten eftersom jag är ledig hela sommaren, eller resten av mitt liv tills jag fixar en framtidsplan.

Jag är less och uttråkad, jag skulle gärna vrida tillbaka tiden till ungefär förra lördagen vid tiotiden kanske. Det är ungefär min sinnesstämning just nu, om än den var lite diffusare då..
Så varför skulle jag bry mig

Åh, min Jennifer är bland det finaste som finns trots allt. Om än det regnade och det var allmänt förjävligt som vanligt när man träffar henne, så är det underbart. Det här bandet mellan oss är otroligt. När folk frågar mig vem hon är så har jag lite svårt att svara. Inte för att det är komplicerat, mer för att "en kompis" inte känns riktigt rätt. Syster är nog det som bäst skulle passa, men inte ens det är sådär mitt i prick. Vi får fundera på saken.

För övrigt så är min relation till kubb också väldigt speciell. Jag konverterar alltid till en annan sida av emelie när kubbspelet kommer fram. Tävlingsmänniskan (som aldrig annars existerar) blandat med sprattelemelie som framkallas när jag vistas på en äng! Jag är dock besviken på mig själv som inte hade med mig min kamera igår, då hade jag kanske kunnat få några på riktigt fina bilder i normalt tillstånd på matilda och grubbeerna.

Om du talade om för mig att Jag inte var nån som du brydde dig om

Jag och min blogg har inte riktigt talat samma språk dom senaste dagarna. Men det har varit lite mycket, exempelvis den så omtalade balen. Jag går nog lite i min vän Victors spår och måste säga att balen är lite fjantig, men jag var ändå där ((om än inte i sidenklänning till anklarna)). Det var i alla fall kul, jag förbiser att maten var så seg så jag trodde att jag skulle svimma av hunger! Jag bjuder på en bild som Kajsas kamera får ta äran för, jag kände som att systemkamera var inget alternativ denna kväll! OM ÄN det hade varit fruktansvärt roligt med fina bilder en kväll som denna!Svara klassiskt, är man inte omtalad är vägen långsmal

Imorgon är det den stora omtalade balen. Jag har ingen aning om hur detta ska gå, men jag tvekar på att det kommer bli så gudomligt som det är på filmer. Eller iofs, det går oftast dåligt på ett eller annat sätt, jag är nog det inlägget i kvällen. Snubbla på röda mattan är nästan något jag räknat med. Det är som inte tänkt att hiphoparemelie ska va där, men det är jag ändå! 5 toasters för den insatsen!

Men nu är klockan ett, skönhetssömn behövs nog inatt av någon natt! Godnatt, fridens liljor!

Med samma props som för en långtradarchaffis

M - Jag vill ju ha fina trosor!
E - Då ska du nog inte titta i 29 kronors lådan hörredu!


Men tids nog blir nog vägen både kort och bred

Denna bal suger verkligen livslusten ur mig. Jag hoppas då fan att det blir något utöver det vanliga med tanke på all tankekraft man lagt ner på den. Nu låter det dock som att jag är en av alla som har längtat sen sjuan på denna bal, och så är verkligen inte fallet. Men är man ingen klänningsfantast, har aldrig gått i högklackat och är ute sista veckan och fixar då blir det lätt överhettande. Jag förväntar mig något storartat nu!

Jag måste dessutom skärpa mig på glassfronten, för det om något suger rikedomen ur mig!

Nu håller min mage på att dra ihop sig som en urvriden trasa i hunger, jag måste ingripa. Pz!


Så du får tycka att produkten ger ett skrytigt intryck

Smhi lovade ingen sol idag, men den kom ändå! Vädergudarna är på vår sida och det ska vi tacka och bocka för! Som Matilda har påpekat så snittar jag typ en mjukglass om dagen, idag blev det två. Troligen det godaste livet har att erbjuda.

Nu ska jag ta min CYKEL och träffa matilda på stan, och sen bege mig till mitt andra hem, hennes hem. Kanske träffa på några partyprissar och skratta åt livets alla skämt. Eller också dö i Lars säng. Ingen vet, kvällen får leda oss fram. Det blir nog bra ändå..

Pz!

En glad bild från i lördags hos fredrik, tack Rebecka jag lånar bilden av dig !


RSS 2.0