Men kom ihåg det att: Jag kunde inte bry mig mindre

Om jag skulle berätta allt som hänt denna natt så skulle ni antingen tro att vi var dumma i huvudet, eller bli ledsna över att ni inte var med. Så, for your best, det var fruktansvärt roligt och konstigt. Men innehållet håller vi för oss själva!

Kvällens mest använda uttryck ; Tankjo poiti

Nu, lite bilder!


För får jag alldeles för mycket ointressant information

Jag är nog den mest rutinerade människa som finns. Klev upp klockan nio trots gårdagens sena kväll och gick ut och la mig i solen. Sådär klockan tolv när folk börjar vakna till liv hade jag då redan fördrivit 3 soltimmar. Wonderful.

Nu ska mjukglass förtäras på staden innan dagens eller kvällens häng styrs upp! Eller styrs upp lär det aldrig göra, men hända kommer det garanterat göra!

Så blir jag bara tokig och blind

Idag har solen älskade solen varit framme och förgyllt vår dag! Jag cyklade till skolan, cyklade till rödäng för att ta det lungt i solen, cyklade tillbaka till skolan, cyklade hem. Det är ganska mycket cykel ska jag be att få tala om! Vi var även på ÖB, vilket jag glatt ropade ut "YES, JAG SKA FÅ FARA PÅ ÖB!", och där hittade jag solero-glass för 5 kr. Underbara glass, det är nog min kärlek i livet.

Men nu för tiden har jag suttit hela kvällen med tvättstugebesök stup i kvarten, varvat med skolarbete upp till näsan. Tur att jag och Matilda spontant kan få för oss att åka på max klockan tolv ((då får man ju pengar)) och ta oss en återställare, haha. Det hjälper. Och imorgon är det fredag, brännbollsyran, alla taggar, och vi ska dansa till klockan sent!! Det är inte rättvist. Men att få stå på scenen är roligt, jämt. Och det här kan vara sista gången, det är i alla fall sista gången med klassen. Jag ska njuta!

Nu ska jag påbörja kvällens sista arbete. Godnatt! Fred ut, A-stad!

Ser hennes, hans och deras skandaler i TV

Det här har kanske varit den mest fruktansvärda dagen jag har varit med om på väldigt länge. Jag var dum som efter tre timmars sömn igår var vaken till två ändå. Det resulterade i en morgon som kan liknas med en skottskada i huvet. Jag vaknade dessutom 3 minuter innan bussen gick. Hann jag? Nej, men inte på grund av mig, utan på grund av att busschauffören var en sur en och körde ifrån mig när jag stod vid bussen. Då fanns inget annat alternativ än att lägga mig ner på busshålltsplatsen!

Hela dagen har i princip följt i samma spår. Jag somnade tre gånger efter varandra på eftermiddagen. Nej okej, nu ska jag inte vara så pessimistisk som David säger. Jag fick mig några minuter i solen och någon timme eller två med grubbemänniskor. Om än jag borde ha pluggat kanske. Men det får bli en annan dag. Skjuter allt på morgondan som afasi skulle beskrivit det.

Uppgifterna känns som vissa av svaren i TP

Såhär mitt i mitt "borde-plugga-men-gör-det-inte" sting, som är en vanlig åkomma så fastnade jag liksom så många gånger i bildtittande. Fruktansvärt, först och främst hur LIKgiltig man ser ut på vinter. Tråkig, seriös, och likblek. Men, det finns ju faktiskt fina bilder också. Bland dessa fina bilder hittade jag tillbaka till en gammal kärlek. Hon håller nog inte med, men det är troligen den finaste bilden jag fått på henne i mina ögon. Eller på delad plats med en annan bild dock. I alla fall så fick jag ett ryck, jag måste för cirkus tjugonde gången visa er hur fin den är. Otroligt!Och nu måste jag också få ge några tröstande ord till Moa. Stackarn har tydligen blivit satt att hoppa på kryckor i sex veckor på grund av en spricka i foten. Det är inte ofta jag tycker synd om folk, faktiskt.. Men nu är det faktiskt riktigt synd om henne! Massor med kramar på Moa!!

Nasdaqbörsen har stigit med 2 procent

Av någon anledning så slutade det med att jag endast sov 3 timmar inatt. Jag vaknade och kunde liknas med en mumifierad nakenkatt i princip. Att efter det sitta och höra blippande i öronen konstant i 6 timmar var kanske inte det ultimata, speciellt inte när jag fick slavgörat.. Dvs, barnbadkläder på väggarna längst upp, jag fick alltså stå svajande på en stege. Men jag är inte bitter, maten vi fick från Piazza gjorde det värt all möda.

Nu ska jag vara tyst, njuta av musiken jag aldrig hade och se hur länge jag håller ögonen öppna!

Jag kunde inte bry mig mindre

Imorgon måste jag kliva upp ungefär klockan fyra, alltså om fyra timmar och tio minuter. Varför sover jag då inte kan man ju fråga sig? Det var mer intressant med lite brännbollsslag och Boston tea party med Matilda, Petter och David. Men jag tror på mig själv och min förmåga att hålla mig vid liv, om än jag försov mig förra gången jag skulle inventera på Stadium.

Något annat som faktiskt måste nämnas är att jag och Matilda tog storsegern idag, mvg på projektarbetet! Det är faktiskt ingenting annat än helt otroligt! Det är nästan så att det tåras i ögonen över våran fina insats. Som dock säkert inte skulle kunna jämföras med andras, men fortfarande mvg. Det krävs inte mer än så. Kära vänner, lär er konsten att aldrig överanstränga sig. Det lär vara lyckans hemlighet!

Vi toppar inte din lista, än sen?

Ibland är det hårt. När man somnar bakom ryggen på Matilda när hon sitter vid datorn, och sover i sådär en timme så är man nog inte så pigg trots allt. Jag fick dock höra att jag skrattade i sömnen, jag tolkar det som att det dock är ganska bra med mig för tillfället. Jag har en tendens att låta negativ, därför är det spännande när jag idag har skrivit två gånger om att allt flyter. Men man måste väl förstärka det positiva trots allt, resten kan man glömma. Ångra ingenting!

Jag tror dock att vissa tycker att det här är någonting dåligt, en dålig livssituation. Jag skulle bara vilja säga SYND FÖR ER, att ni inte har det lika bra som vi. Vi gillar att jämföra oss själva med andra. Vi toppar inte er lista än sen? Jag kunde inte bry mig mindre. Så är det. Allt flyter, livet leker, vi äger. Godnatt.


Jag kunde inte bry mig mindre

Stugor är fina, trevliga, avkopplande. Havet är underbart och speciellt från en brygga på natten med en vän bredvid sig som berättar hur fint det är. Igårkväll när vi satt på en altan vid havet i solnedgången med skrattande människor runt omkring oss så kom jag och Matilda fram till att livet leker trots allt det som suger. "Livet är underbart, får man säga så?" sa hon, och jag höll fullkomligt med. För det får man faktiskt vid särskilda tillfällen konstatera.


Paris Hilton har skaffat sig silikon

Amigos adios... (?) Nu bär det av till denne mans stuga för några timmar. Det blir säkert trevligt.
 


Jag kunde inte bry mig mindre

Jag har blivit fruktansvärt dålig på att vara aktiv på denna front. Men som vanligt så blir det väl så när man är ute och flänger mycket och har mycket att göra. Det är väl iofs inget negativt, i alla fall inte för mig, om än lite tråkigt kanske.

Igår var faktiskt en fin kväll. Om än konstigt och knepig, men det var som min och matildas kväll. Vi kom fram till vad vårt sommarmission är, och det måste genomföras. Och vad vi gör ibland kan man fundera över tills man dör, besluten man tar när man sitter framför någon annans matborg är skrattretande men otroliga! men.. Matilda är kanonkul, 5 toasts!Nej nej, ville inte, borde inte, skulle inte,

Nu är det äntligen fredag!! Eller onsdag, men det är som fredag, och det är wonderful! Dessutom är det sol idag, och livet allmänt leker. Och nya byxor, det är inte varje dag i min värld. För övrigt så skrattade jag min lärare i ansiktet idag, det är roligt med folk som inte har nån självinsikt...

Nu väntas bland annat dessa människor! Jag lånar ett uttryck av Fredrik, HADE!!Jag kunde inte bry mig mindre

Idag har jag och matilda gjort något storslaget, vi har gjort det fruktade svensk b talet som vi fruktat i två år. Jag har aldrig varit gladare! Imorgon är det ledighet, imorgon är det helg, imorgon är det dagen då livet återkommer! Och helgen ska bli rolig, det har vi bestämt. Dessutom mina kära vänner, så har min musiktorka fått sig ett uppsving tack vare min nyfunna musikkompanjon! Fabulous.


Kicki Danielsson tröstäter falukorv

För sent för mig att vara uppe, tack älskade hatade svenska tal. Jag kunde inte bry mig mindre om det för tillfället. För att lägga ner mer energi än man måste på någonting såhär på vårkanten går inte. Det enda vi vill göra är att leva och ta det lungt och ha kul. Och det är precis vad vi gör också. Sen gör vi vad vi måste, när vi måste och aldrig tidigare. Några bilder från igår och idag kan jag bjussa på, för det är detta som täckt dessa två dagar. Skönt häng, skönt väder, och en underbar plats på jorden.

Okej, det var bara en från igår, resten från idag. Men i alla fall. Och just det. Selma hoppade ner från bryggan idag och jag trodde hon skulle drunkna. Det trodde David med och skulle rycka in, när det var dags för att återuppta vardagen så råkade han hoppa ner i vattnet. Vi tycker synd om honom om än vi skrattade!Så Jag vet, Så Jag vet, Ifall Jag undrade, tack

"på mellanstadiet gick man alltid en runda där man fick berätta vad man gjort i helgen. Tur att dessa runder är avskaffade på gymnasiet." - m. Haha, ibland måste jag tacka för ett gott skratt.

Dagen har inte varit i en lördagsanda, möjligtvis en biltur som kändes som lördag, och en halvtimme på en baksida i solen. Annars så har det varit rätt söndag idag.. Igår blev i alla fall trevligt, om än inget kubb som planerat. Men att sitta ute och njuta av våren är inte fy skam! Tvärtom. Speciellt bra blir det i rätt sällskap!
Jag har ingen aning ens om varför jag ska veta det

Idag är det upp och ner, ner och upp, grisen gal i granens topp. Det är glad hit, sorgsen dit. Men jag tror ändå att det blir en trevlig kväll med lite trevligt sällskap och kanske en eller annan kubbmatch. Jag ska försöka ta med mig kameran och få några fina bilder, men vi får se hur det går med den saken. Säkerthet före nöje, då den inte är försäkrad.

Och Sofia är back on track, det gillas och ogillas. Nej jag skojjar bara, det gillas endast. Eller snarare älskas!


Men nått Jag vet , ja nått Jag vet-et är att:

Jag har alltid varit en jävel på att sitta vaken på natten, redan innan posten (tro det eller ej). Inatt är en sån natt. Jag skulle kunna skita i att gå och lägga mig överhuvudtaget. Men då är det ju det här med skolan. Annat var det på posten, då fick man leva ut sin riktiga dygnsrythm, om än till det yttersta. Men nu börjar folk på msn dö ut, en efter en i sakta fart. Så jag måste nog också börja dö ut. Eller ta en promenad med Selma först så kanske jag inte behöver stiga upp i ottan.

Jaja, nu börjar det likna nattsvammel. Bäst att avrunda. Godnatt folket.

Jag kunde inte bry mig mindre

Jag har fruktansvärd musiktorka. Det är något av det jobbigaste som finns. När man sitter dag efter dag efter dag och lyssnar på samma låt om och om igen. Jag är i behov av ett sånt där ryck då man har massor av ny musik, så man bara längtar efter att få komma hem och lyssna på allt. Jag är dock i en uttorkningsperiod i livet tror jag, allt står stilla. Jag får mer och mer panik över vad jag ska göra efter studenten. Men jag har faktiskt inte ens tid att fundera över det nogrannare. Vi får se vart vi slutar, kanske i stockholm, kanske i argentina. Vem vet?

Du, nu har dom på Biltema skitfet rea på bildelar till din Citroën 103:a

Ännu en kväll har jag och matilda lycktas med att hinna med både plugg och umgänge. Om än pluggandet blev någon enkel variant, men sist vi gjorde samma sak så fick vi ju beröm så why not? Jag tror inte det skulle kunna bli bättre ändå. Umgänget blev i form av  fredrik (som för övrigt är den första att berömma vårt val av bild på pa100 framsidan) och david. Dessutom vänner, så gjorde vi (mest jag om jag får vara självgod) en stor insats, och tog tag i diskhögen hos Matilda som byggts på under några månaders tid. Applåder!!

Vi skrattade i bilen åt våran livssituation som jag uttryckte det. Det är verkligen komiskt, men det är väl lika bra. Bättre att må bra än att slösa sina hundra år man har i livet på att jämt göra sitt bästa utan resultat.

Kvällens häng, men annat datum..


Eventuellt V75 och även ibland

Jag vet inte om jag går mot en emelie som jag inte känner alls, eller om jag går mot en emelie som jag känner bättre än någon. Att jag går mot någonting märker jag i alla fall. Men det är lite konstigt när man gör saker som man inte vet om man gör för att man vill eller för att man tror att man vill.. Eller för att det inte finns något annat.

Någonting bra är i alla fall att sommaren är ju i princip här, det är beautiful att gå ut på morgonen och inte frysa, och att gå ut med Selma i t-shirt utan att huttra. Men det kan hända att min spöklika förkylning kan ha en liten sammankoppling med pollen kanske. Lite tidigt kanske, men det är så suspekt.

baby bash - suga suga, så längesen..

Sportevenemang som derbyt i, derbyt ikväll

En promenad runt grubbe mitt i natten fick bli pluggandet, men jag måste säga att det var fruktansvärt effektivt! Sen pratade jag Matilda till sömns om våldtäkter och våldtäktsmän. Men jag tycker att hon borde få samma kunskap som jag.

Så trots att vi skulle plugga till prov så hann vi med en hel kväll före det med inslag av david som tappert försökte hjälpa oss med pluggandet och maxbesök. Det gäller att ta vara på all tid som finns såhär när man befinner sig mitt i livet. Nu ska jag göra något nyttigt för världen och mig själv, typ förse mig med föda.

Nu släpper Innovativ och Sjuk sitt 7-spårsdemo för 20 kronor

Jag är en riktig jävel ibland, läste ut hela boken igår och skrev diskussionen idag och lämnade in det idag. Imorgon ska jag göra ett prov i naturkunskap. Snart är jag med i spelet igen och får ta studenten med flaggan i topp. Yeay!

Ikväll är dock Matilda min ängel som har tänkt dela sin bok med mig eftersom min är i skolan, då kompenserar jag med att dela säng med henne enligt hennes order. Jesubarnet får klara sig utan mig en natt. Jag känner att jag snart vill omformatera till grubbebo, det skulle underlätta livet något så fruktansvärt mycket. Något mer som skulle underlätta är om Sofias mobil skulle återkomma!!

Skynda köp de innan de är slut

Smittan har nått mitt svalg, och jag hostar knivhugg och sväljer sjuksmak. Men det är lungt, jag ska dricka vitlöksmjölk och härda. För som jag brukar säga till Matilda "man blir bara så sjuk som man inbillar sig". Jag är frisk som en nötkärna, precis som hela helgen då jag har kännt det komma.

Nu ska i alla fall en bokrecension på en bok om våldtäktsmän skrivas. Makt och kön kursen är idag prioriterad! Jag undrar om Matilda pratade i sömnen om det inatt..

Paris Hilton har Skaffat sig silikon, jag kunde inte bry mig mindre

Igår cyklade denna tjej i lila ner mig i diket, sedan berättade hon om hur roligt vi verkade ha jämt. Dessutom låtse vi in oss på ett antal toaletter och i andra skrubbar. Det är fabulous när hon är med oss!
Skärpt TV-avgiftskontroll i Lund, jag kunde inte bry mig mindre

Livet är fruktansvärt roligt ibland, trots tragedier man inte borde skratta åt. Just nu spottar Matilda Jesus i ansiktet, eller rättare sagt jesusbarnet. Och inte nog med det så har jag precis fått stå för notan på mc donalds och vi har åkt finbilar med vinden i håret. Våldtäktsboken är inte högt prioriterad idag, precis som makt och kön kursen.

Sluta upp med svamlet och så...

Fotbollsderby på Råsunda ikväll, jag kunde inte bry mig mindre.

Ett litet tillägg till det förra inlägget. Bilden känns lite makt och kön kurs inspirerad, ombytta roller, förstår ni ? Haha. Inspirerande. Eller som vi dansare på den kursen tycker, onormalt ((dock inte ni på bilden, utan bara just kursen)).

Kvällen blev trots allt lite mer spännande! Kanske som vanligt i dessa umgängeskretsar, lite för spännande. Nu väntas bara lite sömn så att min friterade-räka look lägger sig tills imorgon. Annars lär jag skrämma livet ur folk imorgon. Eller så blir middagsbjudningen med mig på faten, agerande just friterad räka. Jaja, nattbabbel. Jag måste vandra vidare, annars vet jag aldrig vart detta slutar..

Jenny, 35 vann 1 miljon, jag kunde inte bry mig mindre.

Fredag är ingen bra kväll att sitta hemma. Första tanken är att "vad skönt att va hemma för en gång skull", men det slutar alltid för min del i depression och ångest. Jag liknar en räka och jag har kollat igenom alla bilder på hela min dator dom senaste två timmarna. Jag är inte gjord för detta. Jag skulle ha följt mina instinkter och cyklat på tenton och tränat ikväll. Då hade jag fått lite stimulans. Jaja, under detta bildletande så har jag i alla fall hittat en rolig bild från i veckan.Lustiga vänner.

Snart så börjar Våra Bästa År

Det är otroligt att jag kom upp imorse. Hade av någon anledning inte ställt väckarklockan igår, sen när jag väl vaknade av Selma så somnade jag om osv. Men då ringde Kajsa och väckte mig just innan det var försent. "Jag sov, men det är lungt jag är vaken, hejdå!". Den här veckan har varit ett konstant uppvaknande. Antingen är det Matilda, kajsa eller Matildas pappa..

Det var förresten otroligt förra veckan när vi åt middag hos Matildas pappa. Också började han prata om att paddla kanot, och Matilda frågade hur långt man kunde paddla.
"Det beror på hur uthållig man är!"
Jag kastades direkt tillbaka till postenintervjun och mitt "jag är väldigt uthållig!", och fick hela middagen sitta och hålla mig från att bryta ut i gapskratt då jag föredrog att inte disskutera detta med Lars.

Jag kunde inte bry mig mindre

Cykelturen till och från housen var inte så fruktansvärd som jag hade förväntat mig. House är (ännu en gång) dock fruktansvärt roligt! Jag vet inte hur många gånger jag har nämnt det, men det går inte nämna för mycket. För jag ska berätta för er alla som inte har hållit på med detta fenomen, att det är nog guds gåva till folket (om jag nu skulle tro på gud). Det finns nog egentligen ingenting som slår house, det är det bästa om man är ledsen, det är det bästa om man är glad, det är det bästa om man är likgiltig. Det botar allt. Jaja, nu blev det långrandigt. NI förstår vad jag menar antar jag.

För övrigt så kan jag nog gå under jorden i helgen i skolarbete om jag ska ha en enda chans att hinna med ens det viktigaste. Men, jag orkar inte ens börja stressa upp mig. För pa100 är inlämnat och då spelar det ingen roll. Jag har fullbordat mitt livsuppdrag känns det som. Nu kan vi bara glida på vågen och ha kul!

Nej nej, ville inte, borde inte, skulle inte

Jag har börjat gräva min egen grav. Jag ska cykla med mina arma ben till stan, dansa house i två timmar, och cykla tillbaka. Jag kommer gråta när jag väl är hemma. Och vad väntar då om inte religionsuppgift? Wihoo!

Nej nu måste jag trycka i mig gröt om detta ska vara genomförbart!

Jag kunde inte bry mig mindre.

Nu känns det ungefär som om en medeltida skyddsutrustning för första gången efter 6 månader har lyfts från min kropp. Jag pratar förståss om pa100. Vi lämnade in den 00.29, det skulle vara inne 00.30. Ungefär 00.32 upptäcker vi att det finns en mapp som heter "sista rapportinlämningen", och att vi alltså har lämnat in den i fel mapp. Vid det laget var den riktiga mappen redan stängd. Vad gör man? Det är så typiskt oss. Men, jag tror inte att det är kört för oss, vi var ju i alla fall i tid.

Personer i min omgivning har fått lida denna kväll. Jag har rytit åt vissa, inte svarat åt andra. Jag är ledsen. Men jag tror dom förstår, jag tycker i alla fall att jag har förklarat läget ganska bra. 

Lugnet efter stormen var otrolig, när vi bara satt och skrattade åt oss själva och våra stresshanteringar minuterna innan inlämningen. "jag måste på toa!" "NEEEEEEEEJ, SITT STILL!". Jag tror ändå att självvärderingen var det roligaste. "Jag är väldigt nöjd med det vi har gjort. Man skulle väl alltid kunnat börja tidigare, men nu sitter vi här i sista sekunden och skriver och jag är väldigt nöjd med det här arbetet". För att inte nämna våran bild till framsidan, en jävla piltavla?

Benen på ryggen, benen på ryggen

Det finns en tjej som, om inte jag väcker henne, väcker mig på morgonen. Idag var det min tur att våndas. För det är precis så det är. Hon är på riktigt den finaste vän jag har, men på morgonen så hatar jag henne. När hon säger att jag är lik en grävling, eller bara genom att låta pigg psykar mig så blir det något kort "tack för komplimangen" eller "okej" också lägger jag på.

Igår var en rutten dag. Men en mycket verksam. Något som dock var fruktansvärt fint var Davids lilla valp, lillbosse eller Ozzie (?) som han själv väljer att kalla honom. Det farliga med att träffa valpar är att man direkt börjar räkna sina besparingar och börjar leta efter en egen. Det är inte nyttigt. Men fin var han i alla fall..

Idag kommer dagen, född från helvetets portar. Idag ska allt bli klart, och diskussionen är inte ens påbörjad. Det är dagens att göra, men jag tror det ska gå vägen. Dessutom står biljettutkörning på schemat, och kanske en stunds livnjutning av låtsassolen. Jag tror kanske att vi har för höga tankar om oss själva?

fint.

Matilda - Jag hade petat mig i näsan sen petade jag på dig, hahaha

Hon gör det hela dan varje dag.

.

Dagen började bra med att jag fick min andra sticka i foten den här veckan! En jävla påle i hälen. Som sagt, min tur och lycka flyter på som vanligt.. Idag ska datorn fixas och vårat pa100 återfinnas. Sedan blir det stressnivå 10 och ordbajs.

Vi matas och hålls vid liv med tomma löften
När pengarna ska trösta den själ som är ledsen.

I am the rush you been waiting for your whole life.

Ungefär allt som kan få mig att efterliknas med en argbigga händer idag. När man inte riktigt lever än och det kommer en idiot fram till en och myttar och ska försöka smöra sig till något, så kan man se ett väldigt sug i mina ögon av att slå till personen i fråga. Men jag är född till en vänlig och lugn varelse, så jag håller min vrede inom mig. Även om min fine väns uppmuntrande ord "slå henne!" lät bra, så måste jag lyssna på dennes glimt i ögat och hålla mig.

För övrigt så skulle jag behöva en dos av Sofias skratt för att känna livsglädje igen. För just nu plågas jag av datorer som går sönder, deklarationer som går åt helvette, bussar som kör förbi mig, inte kommer eller inte går och allt annat ni kan tänka er! Jag ska sluta hoppas på medvind, motgångarna är fler än medvinden kan ta. En medvind, när Fredrik körde förbi så jag slapp spotta på den icke-uppdykande bussen igår. Annars är allt bara nedåt, motsträvande och fruktansvärt antagonistiskt!

Godnatt. Håll tummarna för att imorrn blir en bättre dag!


.

Så kallat bloggande hinner man inte med när man vistas på annan stadsdel konstant. På onsdag kanske man hinner med att andas igen.


Peace-tröjan.

Ibland tar livet såna där otippade, konstiga vändningar, ibland tar man såna där otippade, konstiga beslut. Dom kan om möjligt ses som dåliga, men det medför ändå världens lycka. Den här såkallade helgen har varit en sådan. Visst, vi har kanske inte varit världens duktigaste, men oj så kul vi har haft! Jag skulle mer än gärna göra om den, flera gånger om. Att inte såna här kvällar växer på träd. Hoppas att ni hade lika kul som vi! Eller inte..

Människor förundrar mig. Det finns så många, så olika. Första intrycket är roligt och farligt, man dömer direkt. Igår förändrades min bild av en person till det mycket bättre, sånt är roligt, och sällsynt.


tjat tjat tjat

Inatt har jag sovit i 13 timmar, det kan inte vara annat än underbart. Hade jag vaknat 4 timmar senare så hade det nästan varit Posten-tider igen. Fast då gick jag ju iofs inte och la mig klockan ett, utan sju på morgonen. Också var det ju den lilla skillnaden att man vaknade inte med solljus i ögonen utan levde i ett konstant mörker. Det konstanta mörkret var ändå lite charmigt måste jag säga, men för tillfället så är solen en räddning från undergång.

Idag väntas pa100, på onsdag ska det inlämnas och då är allt detta tjat över. Då är det bara resten av dom 16 arbeten jag har i min tillvaro kvar innan vi är free. Och då ska vi inte börja prata om studenten-ångesten. NEJ, stoppskylt, nu börjar det likna något deprimerande livstal. Det löser sig, det gör det alltid! Jag kommer inte dö vid 23 års ålder som uteliggare.

.

När man somnar på altangolvet med sin hund hos sin morbror och vaknar av att man känner dreglet rinna ur mungipan är man för trött. Det är bara inse det.

Det finns en sorglig känsla i min mage, en liten krypande. Man försöker som ignorera faktum, låtsas genom att säga till sig själv att "nämen så är det ju inte..". Men när man tänker efter så är det precis så det är, fastän man försöker och försöker låtsas att det inte stämmer. Man försöker sluta tänka att det kanske blir precis som man önskar, och leva det riktiga livet istället för drömmen. Vissa saker har en förmåga att etsa sig fast i mig längre än nödvändigt, det går som inte bara att släppa det. Visserligen är det ju så det är, man säger till sig själv att man har släppt och glömt, men som fan heller. Men jag måste erkänna, att ja, jag önskar faktiskt att det blir som jag sitter och smyghoppas på. Och nu när jag har erkännt det kanske jag kan gå vidare till det vanliga livet igen.

Förresten så kan vissa personer som försöker suga i sig massa skvaller för att gotta sig i suga mig rent ut sagt. Jag hatar er! Faktiskt, bara sanning.

.

Gårdagens sorliga uppvaknande och hemska otagg försvann och omvändes till något positivt! Möjligt en aning för positivt. Idag lever jag som i en bubbla, som om jag inte spatser runt på samma jord som alla andra utan tar en egen väg. För övrigt så börjar mitt såkallade liv mer och mer likna en tvserie, allt som inte borde hända händer när det inte får hända, och det känns precis som att det är någon annan som styr mig själv. När jag väl tänker medvetet så skräms jag av mina egna tankar som är fruktansvärda ibland.


RSS 2.0