Step into my world

Denna städning och rensning har stigit mig åt huvudet tror jag. Ikväll har jag pysslat med att klä några lådor i tidningspapper för att kunna gömma såkallad skit i dom. Ganska kreativt för att vara jag måste jag säga!


homecoming

Min driftighet håller i sig, jag tror det är mitt nya jag? Jag går runt och småplockar och torkar lite överallt bara för att jag inte har annat för mig. Inte nog med mitt rum så ger jag mig på köket, och till och med andras kök. Och nu när jag inte längre tränar varje kväll, vad ska jag underhålla mig med? Jag går lös på allt som går att gå lös på. Stimulans tack!

Nu ska jag förbereda mig för middagsbjudning i alla fall. Underhållning en stund. Sen kanske tvätta det lilla smutsiga jag har?

När det kommer till kritan, jag bara spottar tankar..

Det här med att lämna något bakom sig.. Hur lång tid ska det ta innan man kan vara ärlig med det? Det kommer en tid då man tror på sig själv i inbillningen, man ser nya saker och hittar nya tankar. Sen någonstans på mitten så slår det en, att man står där, med hjärtat på två ställen. Men när det kommer till hjärtat, är det inte så, att saker måste få ta sin tid? Vad det än är, vart man än står, så är det bara acceptera att ibland har man hjärtat i två bitar även om man aldrig trodde att det skulle kunna hända.  

Det här med att ha hjärtat på två ställen.. Vissa saker tror man inte på förrän man upplever dom. Den här överrumplande känslan av att "det här trodde jag inte om mig själv". Kanske är det inbillning, kanske är det naturens sätt att försöka lära dig en läxa om dig själv. Men trots allt så kvarstår faktum, att allt jag trodde var omöjligt tycks vara precis tvärtom. Här och nu, det finns ingenting som aldrig kan hända dig. Inte ens när det handlar om dina egna principer. En dag trotsar du dom, medvetet eller omedvetet. Och när det står klart för dig, när det spottar dig rätt i ansiktet.. Då vet du, att det här med "jag skulle aldrig kunna göra så" det är bara skitsnack.

Diplom tilldelas emelie som löst veckans kluring!

Idag har varit en högeffektiv dag. Driftig var ordet! Först och främst så rensar jag ur så många lådor och hyllor i mitt rum som jag hann med innan jag panikartat insåg att bussen mot träningen gick inom dom närmsta 30 minuterna. Jag har alltid klagat över att det ser så stökigt ut på mitt rum eftersom jag inte har någonstans att gömma min skit. Då hittar jag låda efter låda med kp-tidningar! Konstigt att jag inte har någonstans att förvara mina tillhörigheter när jag proppar varenda liten vrå full med kamratposten. Dessutom hittar jag gömmor av konstiga saker, till exempel golfbollar i massor ?

Jaja, inte nog med detta så har jag tränat, dubbelpass. Med träningsvärk kvar i kroppen tog jag och Matilda oss tappert igenom både step 2 kp (vi vet inte vad det betyder heller, men något special var det då), och body pump. Inatt sover jag gott.

Här är stöket;
Breath

Har jag inte varit driftig idag så säg! Lite sådär från ingenstans så kände jag för att möblera om mitt rum, and so I did. Kände att något nytt behövdes, och plötsligt känns det faktiskt lite lättare att andas i detta rum! Imorgon ska jag bara slutföra hela projektet genom att rensa ur alla lådor och hyllor jag kan lyckas hitta. Ut med det gamla, in med det nya är det nya! För så känner jag för tillfället nästan med det mesta.

Och sen hyllar jag svt för deras initiativ att producera och visa playa del älskade sol, säsong två!it's all coming back.

Av någon anledning så sitter jag här iförd min dansdräkt. Dock med mjukisbyxor och linne också, men faktum kvarstår. Varför sitter jag iförd min dansdräkt? Jag vet faktiskt inte. Men när jag tittade i garderoben och hittade den så tänkte jag att det var ju himla onödigt att den ligger där oanvänd jämt. Bara därför var jag tvungen att bära den en söndag som denna. Komiskt med tanke på att jag stenvägrade den största delen av min gymnasietid på grund av att den var gräslig. Men det är väl sådär, när man själv får välja går det bra, men när man tvingas då är det omöjligt. Som med så mycket annat!

Det hade i alla fall varit trevligt att få sig en eller annan jazzklass nu. Jag måste erkänna att jag saknar det, till och med baletten tror jag?

you buggin' what? you buggin' who? you buggin' me!

Att det ska vara så svårt att få lite luft i lungorna ibland! Det är ungefär det jag underhållit mig med idag, ett långt enda desperat försök. Annars, njutit av träningsvärk, ätit tårta och så vidare. Fipplat med bilder. Nu ska jag ha en filmkväll a la emelie.

Här får ni mrs.jönsson ;baby if you treat me right, HOHO!

Efter att ha suttit och försökt se tv hos matilda medans grannarna gjort oss medvetna om dom inte endast sover i sängen känner jag att kvällen blev fulländad. Jag har hört folk som sagt att "fan vad tråkigt för er utan utgång", men nej jag håller inte med faktiskt. Vi har hunnit trötta ut alla våra muskler, ökat höstens soltimmar, ätit thailändskt, gjort egenfriterade bananer ((utan fritös)), cruisat bil och såklart sett skräckfilm! Nu är det dags att avrunda, för att inte dra ner vakenhetsgraden imorgonbitti som trots allt enligt planerna ska innebära träning.

Förresten så kan jag bara sådär påtal om ingenting berätta att vi igår försökte oss på att utmana mobilens track-id med våra egna såkallade sångröster. Det resulterade i att vi fick reda på att trots vårat desperata försök att efterlikna en lugn Jennifer Hudson, så var vi tydligen identiska med The offspring. Inte nog med en undertydan av att vi borde vara tysta så spottar dom "why don't you get a job" i ansiktet på oss! Tack, den värmde..

mesmerize

Ska vi ta nått om dagen? Matilda, smärta, bodyjam. Det var typ det. Anmärk dock att jag inte nedvärderar denna dag, tvärtom! Trots satans lilla verk i form av smärta så har jag haft ett leende på läpparna och en fin vän vid min sida. Det är inte illa. Nu får ni bilder istället för babbel, det är jag i vanliga fall för bra för mitt eget bästa på ändå så.
fotofotofotofotofotofoto.....

Jag har nu i 2 hela timmar suttit offline på msn ((för att jag skulle sova, och JA, redan klockan elva)), och stirrat mig blind på fotobloggar. Varenda gång jag tittat på klockan så har jag tyst sagt till mig själv att, "okej, om fem minuter måste du sova emelie", men har det hjälpt? Nej, det har det inte. Minuter efter minut efter minut har jag fortfarande suttit kvar och glott på bild efter bild efter bild och läst och läst och läst om redigering och fotografering. Och det enda jag känner efter dom här två timmarna är; fan, jag måste ha ett nytt objektiv. Men, tills pengarna börjar rulla in får jag gott leva med mitt finfina kitobjektiv och min överfulla hårddisk. Jag väntar med mer spänning och någonsin på pengar nu, för dom där två sakerna är måsten i mitt liv.

Japp, och efter att ha fått det sagt måste jag tvinga mig isäng för annars fastnar jag minst två timmar till. Fler om jag skulle råka öppna photoshop.. Godnatt!

zacke

Hittade ett gammalt kort på mig och älskade lillebror, jättegammalt men fint tycker jag. Det var i alla fall en mysig stund. Han smög iväg med mig till pappas säng, där han låg och berättade för mig om något i hans ögon väldigt intressant. Vad minns jag inte riktigt. Men det jag minns var att han viskade, för vi hade ju trots allt smygit dit och gömt oss. Det var nog kanske det han pratade om? Nog med prat, här är bilden i alla fall ((som pappa tog när han hittade gömstället)) ;Luften blir friskare när åskan går

Jag ska göra några sista kalkyler, och studera förloppet i ett experiment
om förändringarna stödjer teorin, så kan vatten förvandlas till vin!


Bara såhär från ingenstans så kom jag till insikt om att det var längesen jag träffade denna partypingla! Komsi kom! För övrigt så är det inte bara henne jag saknar på denna bild, utan även mina örhängen och min batterilösa klocka. Jag försöker locka på dom också! Och för att inte glömma.... JULI!


Nothing you can compare to you neighbour hood hoe!

Nu är jag i full gång och känner mig som en nyfödd positiv energiatom ungefär. Jag och Matilda har precis hittat oss våran aktivitet för en vecka framöver och jag jublar med händerna i taket och fötterna högt ovanför golvet! Att få utlopp för min överskottsenergi känns ungefär som att vinna på lotteri, och i form av något slags försök från gymmets sida att härma dans så kan det ju inte slå fel. Nu kör vi Moisture!knappt knapert

Är det knapert när man i desperation sitter och försöker dricka uppvärmt kaffe från gårdagens termos? Tur att jag har Jennifer så nära till hands i såna här situationer. Det lär behövas.

När slog det fel?

Igår påstod jag att jag var kär i en prostituerad heroinist, inatt drömde jag att jag var transvestit.
Jag tror jag lämnar det så. Ni förstår nog min mening.

Hey ya!

We get together, Oh, we get together
But separate's always better when there's feelings involved

Söndagkväll och en hel vecka till har gått. Imorgon börjar en ny vecka, med nya möjligheter och nya meningslösheter!
Mission 1 ; spara pengar.
Mission 2 ; photoshoot.

Vilket lär lyckas? Jag vet, jag vet, jag vet! Men jag ska försöka med all min viljekraft att motarbeta min framtidstro och genomföra båda punkterna med flaggan i topp.

kajsa visar oss paradiset...!

Alltså.. Jag är bara tvungen. Jag önskar att jag minns bakgrunden till detta. Jag låter bilden tala för sig själv..!If you got the money...

Ännu en gång tackade jag ja till skjuts hem i en guldbil istället för att i mörkret cykla. Detta innebär att ännu en gång har jag min cykel stationerad på grubbe, men denna gång Kungsgårdsvägen i alla fall. Inte för att det gör så mycket skillnad, jag är till skillnad mot hemmaplansfolket där inte den som räds av att gå 400 meter. Slut på skitsnack.

Det var trevligt att se på medans mina vänner underhöll sig med cider och vin, jag nästan njöt av avhållsamheten. Jag vinkade av och sa "ha så kul tjejer" och kände mig som en mamma i dess renaste form, minus oron då. Såhär såg dom ut, pigga och fräscha;What you feel is what you are

Yesterday, all my troubles seemed so far away. Nej, allvarligt skojjat. Igår var det fredag, idag är det lördag, och jag ska inte mer än sitta med dessa partypinglor och ryckas med i skratten och titta in en kamera tills utgång vankas för dom och hemgång för mig. Det här är första steget mot en ekonomisk emelie. Hårdbröd och detta, alternativ finns snart ej. Ekonomiskt oberoende, det kommer nog med åren va?


och mekkar sig en redig..

Jag sitter här i min ensamhet och suktar efter matilda, chris och david. Lite pizza, chris sminkskola och fula gubbar. Det här är ingenting man ska behöva uppleva i ensamhet, jag börjar klättra på väggarna! Matilda Petronella Jönsson, komsi kom!

Här visar jag bilder ur ett hemligt arkiv. Känn er hedrade, detta är egentligen sekretessbelagt material.


Turn your lights down low

Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag vill höra lugn musik för att ta det lungt, eller upptempo för att komma igen. Det är stundens dilemma. Igår var något nytt, och nytt är roligt, faktiskt!

Sen säger jag som jag fått höra faktiskt, det känns som att jag behöver komma bort från denna stad och detta allt. När ska livet börja? Det är faktiskt så det känns, vi går runt och väntar på att det ska börja. Jag är fruktansvärt med på vad som helst i princip, bara det inte innebär arbetslöshet. Nu ska jag underhålla mig med att försöka skilja mitt huvud från resten av kroppen. På återseende vänner och ovänner!

det går bra nu

Ikväll har jag inte bara en gång använt mig utav internets betaltjänster. Min kompetens har även som följd av detta ökat, jag kan nuförtiden betala räkningar själv! Cheers. Och annat än det så har jag även städat mitt rum, kanske inte lika kliniskt rent som Matilda men fortfarande städat. Och ingenting utav det jag säger nu är av värde, därför är det nog lika bra att lägga ner.

Jag börjar tvivla på min egen existens när jag hör mina tankar. Jämför man med för ett år sen är det skrämmande. Men det är smällar man får ta, virrar man inte någongång så kommer man inte förbi det heller. Snart går det bättre.

how many special people change?

Jag har någon nerv i ryggen. Jag får ofta rysningar längst upp i ryggen, längs med ryggraden. Det är såna här rysningar man får när man hör en viss låt, eller känner en känsla som kommer tillbaka till en. Jag förstår inte riktigt grejen, men ibland lättar det upp saker. Att minnas något bra, istället för att tänka på något dåligt. Men ofta är bra minnen förknippat med saknad, tyvärr.

Många gånger, med ett glas vin i handen, fint sällskap, en djup inandning och dimmiga ögon.
Då andas man in stunden, stunden precis just då.
Samma sak händer med rysningen i nacken, fast då är det ett minne man andas in.
Andas in och känner på det ett tag, andas ut, släpper och saknar.

calm down dearest

It's heavy, it's on my miiiind!

Ibland sticker det till i hjärtat ändå. Men då får man blicka framåt och tänka på nya tag. Ånger vill take you nowhere! Så ikväll vankas det idol och avgörandet i hurvida umeå kan eller inte kan hålla måttet! Detta kan inte upplevas med annan än Matilda, faktiskt. Nu över till avgörandet i hurvida jag ska färdas. Bör nog lägga benen på ryggen!

best friend
Var det bara jag som såg? Ja, det var bara du! Bara jaaaaag!

2 timmar sömn inatt, när hade jag sist svårt att sova? Minns inte ens en gång. Men trots det den piggaste inventeringen någonsin, jag ringde till och med Kajsa först. Inte endast den piggaste, utan även den snabbaste! Och nog hann vi även med ett och annat strömavbrott, spänning i vardagen hurrar vi för!

Efter en liten(?) powernap blev jag överbjuden på gourmetmiddag med dessert hos fröken fräken Jönsson. Chilicon carne, nachos, guaccemole, zatsiki, och sen blåbärspaj, glass och kaffe till efterätt. Vinsmakarn i kändisdjungeln hade nog gett det fem toasters, om det hade varit vin.. Det är sån här vardagslyx som får en att fortsätta leva i arbetslösheten.

What you feel is what you are
What you are is beautiful!


meet me at the hotel room

I like a girl who eats and brings it up
A sassy little frassy with bulimia


Intager precis min middag i något sånär god tid enligt mig. Imorgon ska min väckarklocka ringa klockan 04.30 och det känns ungefär som att få en gaffel i ögat. Men att jag ska göra någon nytta för samhället, som jag annars nästan dagligen blir ifrågasatt om, känns mer bra! Och Kajsa Margot Ullbritt Kidman, jag lovar dyrt och heligt att i alla fall försöka att inte vara så bitsk när du ringer och väcker mig imorgon!

Och alla som inte redan har gjort det, take a look at me nooow! ...nämen på mr.avalon!

My precious

Ibland är det svårt att skilja på mina och hennes handlingar, och jag hör ofta mina tankar komma ur hennes mun. På gott och ont Storida, men du är ändå the one!


Kaffe Karlsson!

Igår bjöd denna otroliga man sig själv, mig och matilda på drinkar utan dess like. Kaffe Karlsson!
Tummen upp, för både drinken och Christian Kollberg han själv!


2

Andra skrattet idag;

Chris ringer mig, mitt i samtalet ringer David Chris, Chris säger att han ska ringa upp mig. Matilda ringer då mig, mitt i det samtalet ringer Chris upp mig, och jag säger till Matilda att jag ska ringa upp henne. Mitt i det samtalet ringer Matilda Chris, och Chris skrattar och säger att han ska ringa upp mig. Jag säger; Vad är det här för jävla trekantsdrama över telefon?

1

Första skrattet idag;

Jag traskar ut genom matildas port och möter hennes farbror. Hälsar glatt i ett försök att se civiliserad ut trots mitt inte ens nästan acceptabla utseende denna morgon. Går ut på vägen och tar höger mot konsum. Inser efter 20 meter att jag inte kan betala bussen utan mobil och måste vända och träffa någon som kan. Passerar då hennes gård igen, håller tummarna i hopp om att hennes farbror inte ska se mig gå förbi och åt andra hållet. Såklart gör han det, och jag sänker blicken i hopp om att han inte ska tro att jag är helt ute och cyklar.


if you're out there

Varför pratar jag bort mina batterier helt utan anledning? Varför tänker jag inte på morgondagen. Utan mobil, själv på grubbe i tio dar försmäktar jag på denna ö. Lämnad åt ödet! Får nog införskaffa nyponsoppa och trampa hemmåt i ovisshet om omvärlden. Jag skulle vilja höra att min andra hälft lever. Och påpeka min död. Livet får vänta, doktorn kan komma! Detta skall inte upplevas i ensamhet.

L

Moisture + Emborg = sant


Again

The first time we ever got a chance to be alone we knew,
That it was wrong to do, I guess that's why I was drawn to you

John Legend, fina fina John Legend! Finner knappt några ord. Alltid lika fin, men vissa stunder är man mer lyrisk än andra, nu är ett sånt! Kan bara med en fin känsla i kroppen tänka tillbaka på att jag sett han live, och erhöll hans trummis trumpinne! Vart daniel trollat bort spellistan är en annan femma?

Nu ska jag verkligen sova och ta mig upp imorgon för en ny intervju. Att cykla samma väg som till skolan känns som ett steg bak i tiden, men med ändamålet måste jag väl ändå blicka framåt! Nu, slut med svamlet som jag har lätt för. Godnatt!

Det blåser på genesarets sjö..

Jag har blivit en hejjare på att bada bastu! Värme är min vän nuförtiden. Jag tänker inte erkänna att det är för naglarnas tillväxt jag främst lägger ner tid på denna syssla som jag nuförtiden har tid att göra. Det låter fjolligt, och det är det också. Men med John Legend och fugees som musik istället för radio, och Jennifer som sällskap så är det inte så dumt med detta tidsfördriv!

Nu ska jag i stillsamhet fundera över varför Genesarets sjö fastnar på min hjärna och jag sitter och spelar den om och om igen. Den är ju trots allt fruktansvärd.

Rötterna blir starkare när det blåser, luften blir friskare när åskan går..

.....Låt mig gråta, låt mig vara ifred!

look out weekend, cause here I come.

Idag har jag till skillnad mot igår inte åstadkommit en himla massa saker. Det gör mig inte direkt gladare, det enda som glädjer mig denna morgon är att vakna och beskåda mina naglar som för första gången på ett tag lades ner tid på igårkväll. Jag funderar på vad som ska fylla min dag idag! Långpromenad med selma, städning och lägga sig tidigt är det som alltid slår mig på morgonen. Arbetslöshet är inte nyttigt för fem öre!


när man brinner utav livslust!

Fast det blåser motvind, har du känslomässig medvind!


And all i really want from you is to feel me

"Nu måste du börja leta efter potentiella pappor!"

Tur att han hade hörlurar, han som cyklade förbi. Annars hade han nog vänt huvudet åt oss efter att ha fått det spottat i ansiktet. Fast hade varit rätt spännande att se hans reaktion. Han var nog i alla fall ingen potentiell pappa!
!

Klockan är inte ens halv tolv. Jag har redan hunnit springa förbi min granne med min mp3, varit och pratat med en chef i en timme, druckit kaffe 3 gånger, och varit ute med Selma 2 gånger. Kan jag nu kallas för morgonmänniska? Jag skulle nästan tro det! I alla fall i mina ögon sett. Nu strandpromenaden med matilda. Och på den vägen är det..

Stockholms stad

Det går inte sova tidigt när man väl måste, eller annars heller för den delen. Nu är klockan för sent slagen när man ska upp i ottan. Ord och inga visor, godnatt!


mental träning

Mitt i all dena rastlöshet i arbetslösheten måste jag ju ändå påminna mig själv om att jag slipper ju i alla fall skolarbete. Nog för att pa100 inte i alla tillfällen var den värsta pesten med tanke på sällskapet man fick, men nog var det en del göra som man helst skulle skippa. Men smarta blev vi!


Mörkt prat, ljus bild.

I fredags åkte vi ut till bettnäs och en kräftskiva i matildas stuga. Vi promenerade med ficklampor i mörkret ner till havet och kollade på vågorna. Dekorationerna i stugan gick nästan i rött och påminnde om juldekorationer. När ska man inse att det börjar faktiskt bli höst? Det är inte juni, midsommar och man har solen i ögonen när man åker bil hem från bettnes klockan nio på kvällen. Istället är det mörkt klockan sju och musiken är inte längre We run la som tyder på glada sommarminer och bruna ben.

Men jag tänker i alla fall bjuda på en bild som lyser sommar, men trots allt är tagen i september. Jag tänker suga på karamellen så länge det bara går.Nattsvammel i högsta hugg.

Människor, situationer, reaktioner.. Alla är olika, skapar olika, och bemöter olika. Allt är en kedja, och man kan väl aldrig riktigt säga att någonting är fel när man inte sett kedjans gång. När man väljer om någonting gjorts fel, så tas alltid personliga relationer och reflektioner med i räkningen. Hur objektiv man än skulle vilja vara så är det alltid med viss blindhet för motparten man ställer sig för eller mot. Jag vet inte vart detta kommer ifrån, om inte annat än att en pratstund på en parkering tidigare i veckan gjort sig påminnd. Det som slog mig då, och även nu, är hur otroligt mycket som ska till för att någonting ska kunna fastställas vara fel gjort. Hur "fel" det än kan verka, så är det alltid i någons ögon rätt. Och byter vi ögon, så skulle vi nog med vår egen människa bakom kunna byta åsikt.

Det som faschinerar mig är att jag trots detta ändå, medvetet, dömer folk efter handlingar som jag under vissa omständigheter, skulle kunna efterlikna. Är det detta som kallas hjärna och hjärta?

ord

All I can taste is this moment
And all I can breath is your life
And sooner or later it's over..


Jag sitter och lyssnar och lyssnar och lyssnar. Jag lyssnar om och om igen. Tycker att det låter så fint. Funderar över hur vissa meningar, eller ord kan vara så fina. Förundras över hur fina dom kan bli tillsammans. Kanske är det inte orden, utan känslan och att kunna sätta ord på känslan. Det är då det blir sådär magiskt, så magiskt att man kan sitta och läsa det om och om igen, eller lyssna och lyssna och lyssna i evigheter.

Sen finns det ju ord som bara låter bra tillsammans som ord, ord som man leker med, meningar man fastnar för. Då är det nog bara ord, meningar och sammansättningen.

When everything's made to be broken,
I just want you to know who I am.

Skillnader och likheter!

Tänkte bara visa en bild som jag skrattar varje gång jag ser. Ni kanske inte förstår det roliga i det hela. Men Felicia har exakt samma uttryck som Matilda hade i en film från i våras, när vi träffade några sångfåglar sådär i gryningen. Och Matilda hade då exakt samma uttryck som Marissa i OC hade i ett blooperklipp. Slutsatsen av det hela är alltså; Marissa - Matilda - Felicia. Likheten är slående!I just want you to know who i am

Dagens väder bestämde kvällens öde, som alltså inte blev någon fin uteservering utan istället hederligt godiskonsumerande i gott sällskap. Slumberparty? Vem vet. Istället för att ge igen för gammal ost (från imorse), så ska jag bjuda på en fiiiiiin bild på kvällens dejt ((minns hur snäll jag är nu M)). Och, jag säger liknande som den här tjejen sa till mig för några veckor, månader (?) sen.. Skippar alla anledningar till varför vi inte skulle kunna le, det skulle vara alltför öppenhjärtat, men.. "jag skulle aldrig kunna skratta mitt i skiten om det inte vore för en tjej jag känner!"

För övrigt så är pyjamasbyxor fortfarande världens bästa dagarna i ända. Med detta menar jag inte att jag endast sitter hemma, snarare trotsar tyngdlagen.Broes before hoes!


Late night chillin..

Efter en spakväll med Jennifer känns det som att hela världen snurrar. Mer eller mindre sanning, men jag tror att ångorna steg oss åt huvudet. Rundade av kvällen med ett parti alfapet. Jag tänker inte vara en dålig förlorare och säga att poängen blev felräknade, men något skumt var det nog med tanke på hur bra jag spelade jämfört med motståndet. Men grattis, av hela mitt hjärta, grattis!

Imorgon måste vara en effektiv dag, därav inget nattsudd. Frågan är kanske om det redan är?

Det är lika bra att sluta drömma

Det är den där påminnelsen om det omöjliga. Det omöjliga är plötsligt inte bara omöjligt. Nu är det hjärtskärande omöjligt, på inte ett utan flera plan. Jag sitter förtvivlad, nästan i tårar på golvet i mitt rum och vänder och vrider för att få fram en lösning som inte sänker skeppet. 

En röst, allt var som bortblåst med vinden. Det omöjliga försvann, min förtvivlan följde med. Att vakna upp efter det är som att få en högaffel rakt genom lungorna. Jag tömms på luft och alla tårar jag aldrig ens haft väller upp inom mig och bränner bakom ögonen. Att jag två dagar tidigare suttit och faktiskt tyckt att jag var relativt glad igen känns som ett slag i ansiktet. Jag tycker mig minnas att jag för några veckor sedan påstått att "värre än såhär blir det inte", så fel jag hade. Nu vågar jag inte ens uttala mig. Och på den vägen är det..


In my heart you grow, and that's where you belong.

En blandning av saknad, lättnad över att ha lämnat och förvirring inför det nya fyller mina tankar. En rädsla av att vara precis som alla andra är skrämmande påtaglig. En liten pust av en välbekant doft drar förbi lite nu och då utan något ursprung och rör om i mina känslor. Jag funderar länge på om ursprunget kan vara mitt undermedvetna. Vad vill det i så fall säga mig med denna återkommande påminnelse om det omöjliga?

don't it always seem to go...

Det är skönt när man har en sån människa vid sin sida som man kan identifiera sig med så pass mycket att man kan stå, inte bara för sig själv utan också denne. Det har nu på slutet varit mycket om och men, och fram och tillbaka om personerna som man känner utan och innan. Tanken slog mig inte förrän nu att jag lägger kanske vikten fel. Den människa som jag faktiskt uppriktigt ärligt kan säga att jag kan identifiera mig med, och känna att jag ser mig själv i, hon står framför och bredvid mig dag ut och dag in. Varför leta efter någon magisk jävla kärlek när min bästa vän är allt som behövs? Detta blev för känslosamt! Allt jag ville säga var; tack för en fruktansvärt bra kväll som resulterade i lättare luft och skönare tankar! Jag kommer somna med huvudet lätt på kudden ikväll.

RSS 2.0