slutet på en jävligt lång era.

Inte förrän alldeles precis nyligen slog tanken mig om hur sorglig det här faktiskt är. Jag citerar Jennifer ; "det här är fan slutet på en jävligt lång era" får en tår i ögat, och inser hur sant det är. Jag lämnar 13 år i vetskapen att hon somnar 100 meter ifrån mig varje kväll och ökar avståndet avsevärt. Vi har nog alltid vetat det, ersboda är vårat hjärta och Jennifer är något mycket mer än en vanlig kompis.


cause that's my fun day.

Det är inte varje söndag man gör fredag, men det är charmigt motströms och fruktansvärt bra.


25 april.

Idag är dom här bilderna ett år gamla. Ett år sedan, det låter så länge, och ändå kan jag känna samma luft.
Lustigt att så mycket hunnit förändrats, samtidigt som så mycket är precis som då.


Tender hooligans.

Förmodligen världens bästa band, tender hooligans. Och förbannat snygg sångare!


22 april,

Den 22 April varje år, blir Kajsa ett år äldre än mig. Den 28 april varje år kommer jag ikapp. Det senare inträffar på samma dag som Jessica Albas födelsedag. I varje fall, idag är det den 22 april. Kajsas dag. Om sex dagar är det min tur, eller våran, min och Jessica Albas.


There is a whole and i try to fill it up with money.

Jag önskar att jag blev full, och gick runt med stilett för din skull. Istället går jag i sneakers över till grannen och dricker kaffe och käkar tigerkaka, det är vad Ersboda bjuder på en dag i april, det och Oskar Linnros.


walking to the sound of my favorite tune.


All along the watchtower.

Ikväll sjunger jag med Jimi Hendrix och tänker på framtida minnen.


you gotta roll with it.

Nu kan jag inte hålla käften, jag har saknat henne som ett as. Att Matilda står på svensk mark imorgon gör min dag värd alla motgångar. Och imorgon uppgraderar jag in i maskinrummet, you gotta roll with it.


Jerka

Hon vet vad hon går för;


bakom mina solglasögon kan jag va mig själv.

En bitterljuv kombination av avsmak och kärlek gentemot dagen, söndagen.  


beautiful dangerous.

Morgonstund har guld i mun,I got her autograph.

Jag underskattar oftast känslan av att vakna pigg en lördagsmorgon. Det finns en slags charm i hur man hetsar sig igenom morgon efter morgon på vardagar, samma sak varje dag. Men ingenting går upp mot hur man i lugn och ro får sitta och dricka sin kopp kaffe medans man klickar runt på datorn en tidig lördagsmorgon. Det enda som saknas idag är Selma, ihopkurad på den röda filten i fotänden av sängen.


You can have it all but how much do you want it?

Min värld snurrar just nu runt vilken kamera jag ska hålla i den närmaste tiden, och min relation till grabbarna i Mötley Crüe. Jag vet inte hur många gånger dom senaste dygnen som jag satt i halsen av rädsla för att nikki sixx ska dö, och hur många recensioner jag läst om mina två canon-span. Det här är bara en av alla kvällar jag sitter och stirrar mig blind på bröderna Gallagher och i samma takt som Liam vrålar, I'm feeling supersonic, give me gin o tonic!

RSS 2.0