Mikke

Idag kom vi fruktansvärt uppspelta och nöjda med våra köp ut från affären med varsin Mikke. Han kommer stråla i våra hem, rent ut sagt. Och allt det för bara 80 riksdaler! Om det bara kunde bli lördag nu, jag längtar nämligen efter min framtida granne. Det jag alltid bara har drömt om är snart verklighet.


kultingen

Damen till höger är kul, och kult ;


pärlan.

Det passar sig väl med en kärleksförklaring till matilda måndagen till ära. Varför jag älskar henne så mycket är för att hon alltid kan skratta med mig istället för att gråta. Vem sa att vissa saker kan man inte skämta om?

(Och här hade det passat sig med en bild på henne i gapskratt, men har tyvärr inte tillgång till någon så detta får bli en fri visuell tolkning.)


.

För ungefär ett år sedan skrev jag ett inlägg om ånger. Ånger slår alla känslor, sorg, rädsla, allt. Jag står fortfarande starkare än någonsin fast vid det. När jag skrev det förra gången trodde jag dock blint att jag gjort bort i princip alla misstag jag skulle komma att uppleva. En kär vän till mig sa för några månader sen att livet bara blir bättre ju längre man lever, man upplever roligare och roligare saker hela tiden. Och tiden läker alla sår sa en annan. Om det nu stämmer, upp till bevis. Under tiden försöker jag lära mig av mina misstag, det jag inte har lärt mig är att hantera ånger. Jag försöker istället läka andras sår, ställa allt till rätta och ignorera min egen ångest. Kanske allt handlar om att lära sig acceptera tanken på att man inte alltid kan göra rätt.


minnesvärt.

Jag tycker det är lite tråkigt att jag varken fotat eller bloggat i princip någonting alls denna vår och sommar. Att läsa gamla blogginlägg och titta på gamla foton får en att minnas och jag vill verkligen minnas den här sommaren. Den har trots allt varit något att aldrig glömma.


ines.

Jag vägrar må dåligt. Så fort jag mår dåligt så fokuserar jag på annat. I helgen är jag inesvakt och försöker mig på en ekonomisk planering för nästa månad. Ines verkar trivas riktigt bra här, men hon verkar lite konfunderad över blandningen att mamma spelar sin vanliga indiska yogatjosan till musik där nere och jag lyssnar på kiss. Jag är beredd att hålla med hennes skeptiska uttryck.


välfärd.

Hämtning och skjuts till jobbet är välfärd. Jag kallar henne min privata chaufför, emma.


!

Ännu en gång bjuder Matilda på middag, den här gången en vardag. Vardagslyx med vin och räkor blev det, dock i maten. Jag är nog en av få som gillar när hon inte jobbar och klättrar på väggarna när det resulterar i sådant. Mycket väl godkänt!


.

Jag har gjort ännu en måndag i raden, inte helt motsträvig. Tisdag är alltid lite bättre. Men onsdag är bäst, då är det veckostäd. Godnatt


idag har varit en bra dag och imorgon kommer bli ännu bättre.

Jag har gått i hennes fotspår och äntligen köpt samma bok som Matilda "varför mår vi så dåligt när vi har det så bra". Efter att ha läst halva väljer jag att säga, satan så bra helg jag har haft eftersom den gått så fort istället för att klaga över att det imorgon är måndag igen.


inte vardag utan...

Matildas matlagning är otrolig, min förlust i alias är sorglig, ines gör att jag saknar selma mer än någonting och ännu en gång står det klart för mig att Matilda är någon att aldrig tappa bort. Något annat som etsat sig fast i huvet på mig och väckt mig klockan sju en lördagsmorgon är; jag skulle vilja betygsätta den danslärare som snodde min danslust ifrån mig. Icket godkänt.


.

Nu, kronoparken matilda och bjudning.


berrrrrtz hos jönsson/backlund.

Imorgon är det tydligen middag, alias och berrrtz hos min för tillfället rival, men ändå ack så trogne Matilda och hennes kompanjon. Detta ser jag fram emot med både armar och ben! Thank god it's friday!!


the last bounce.

Att jag precis har sett the last bounce på svt gör mig förvirrad, nostalgisk och galen. Förvirrad över hur jag tappat bort dansen ur mitt liv, nostalgisk över alla gamla dansrelaterade minnen och galen av saknad. Det är så mycket som följer med dans, så mycket som man inte hittar någon annanstans. Alla mina prioriteringar och målbilder vänds upp och ner på en timme och plötsligt är mina problem som jag innan såg som bortblåsta. Jag måste tillbaka, ur den här gråzonen av överlevnad, för jag lever inte på monotona uppgifter och bittra tanter. Det är så fruktansvärt mycket mer jag vill än det här, det här som jag är nu.


RSS 2.0